علی رسولیان در نشست مشترک مدیران عامل شرکت شهرکهای صنعتی و مدیران شهرکها و نواحی صنعتی غیردولتی سراسر کشور، اظهار کرد: دستگاههای نظارتی نیز بهصورت جدی در حوزه شهرکها و نواحی صنعتی غیردولتی نظارت دارند و در همین راستا نظارتهای ما نیز باید حداکثری باشد.
وی تصریح کرد: رویکرد این وزارتخانه در دولت سیزدهم، حمایت از ارتقاء وضعیت شهرکهای صنعتی خصوصی است؛ لذا در تلاشیم با اعمال نظارتهای لازم، به شکلگیری و تقویت اینگونه شهرکها کمک کنیم.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با تأکید بر اینکه باید ابزارهای قانونی لازم را برای نظارت بر شهرکها و نواحی صنعتی غیردولتی داشته باشیم، اضافه کرد: اهلیتها و صلاحیتهای فنی لازم برای راهاندازی و فعالیت اینگونه شهرکهای صنعتی باید احراز و مشخص شود.
رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران ادامه داد: بررسی قوانین، دستورالعملها و بخشنامههای مرتبط با شهرکها و نواحی صنعتی غیردولتی با رویکرد رفع چالشها و مشکلات موجود، از اولویتها و ضرورتهای این سازمان است.
رسولیان تأکید کرد: صدور مجوزهای لازم بهصورت الکترونیکی نیز به کاهش بروکراسی اداری و تسهیل فعالیتهای سرمایهگذاری در این حوزه کمک شایانی میکند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه ۴۵ شهرک و ناحیه صنعتی غیردولتی دارای پروانه تأسیس داریم، گفت: همچنین ۶۴ شهرک و ناحیه صنعتی غیردولتی دارای پروانه بهرهبرداری از سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران در کشور وجود دارد.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت همچنین از انعقاد ۱۰ هزار و ۴۱۶ فقره قرارداد حق بهرهبرداری به گستره ۴ هزار و ۳۷۱ هکتار در شهرکها و نواحی صنعتی غیردولتی استانها خبر داد.
رسولیان بیان کرد: تعداد واحدهای به بهرهبرداری رسیده در شهرکها و نواحی صنعتی غیردولتی نیز ۷ هزار و ۶۰۱ واحد است که زمینه اشتغال نزدیک به ۱۶۸ هزار نفر را فراهم آوردهاند.
گفتنی است، در نشست مشترک معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با مدیران عامل شرکت شهرکهای صنعتی و مدیران شهرکها و نواحی صنعتی غیردولتی سراسر کشور، برخی از حاضران به بیان نکته نظرات، پیشنهادات و تجربیات موفق خود در راستای تسهیل در انجام امور اینگونه شهرکها و بررسی راهکارها و شیوههای نظارت بر فرآیند ایجاد و نگهداری آنها در استان خود پرداختند.
انتهای پیام