به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، این کارگاه با تدریس علی امامی ـ کارشناس ارشد ژنتیک و پژوهشگر حوزه ژنتیک و بیوانفورماتیک، چهارشنبه ۱۶ شهریور از ساعت ۱۵ تا ۱۷ در بستر ادوبی کانکت برپا میشود.
«معرفی کامل سایت NCBI»، «کار با دادههای ژنومیکس»، «آشنایی و اصول سرچ مقالات در درگاه pubmed»، «انواع بلاست و ایلاینمنت» و «بررسی بیماریهای تک ژنی در OMIM» سرفصلهای این دوره است.
علاقهمندان برای شرکت در این جلسه و کسب اطلاعات بیشتر میتوانند به شناسه @CMB_tabrizu پیام دهند.
با پیشرفت هایی که در زمینهی بیوانفورماتیک حاصل شد، احساس نیاز به یک پایگاه داده که تمام اطلاعات مربوط به توالی ژنها و پروتئینها را ذخیره و نگهداری کند، بیشتر نمایان شد.
در نوامبر ۱۹۸۸ بخش جدیدی به کتابخانه پزشکی ملی آمریکا (NLM) افزوده شد تا روشهای کامپیوتری پردازش اطلاعات جهت هدایت تحقیقات Biomedical ایجاد شود. این بخش، مرکز ملی اطلاعات بیوتکنولوژی یا NCBI (National Center for Biotechnology Information) نام گرفت.
مهمترین شرح وظیفه این پایگاه داده، ایجاد ساختار برای تحلیل و ذخیرهسازی دادههای تحقیقات ژنتیک، بیوشیمی، و زیستشناسی مولکولی است. طراحی این پایگاه کاملا شی گرا و ارتباطی است که حاوی اطلاعات طبقه بندی و سازمان دهی شده از ژنوم، پروتئین، آلکالوئید و سایر اطلاعات مهم زیستی منجمله اطلاعات ژنتیکی و پروتئینی گیاهان دارویی می باشد.
انتهای پیام