به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، این دوره با تدریس دکتر امیر فلاح (سرممیز رسمی معاونت غذا و دارو) در روزهای 10 و 11 شهریور از ساعت 9 تا 13 برپا میشود.
«مقدمه و تعاریف»، «محیط کسب و کار سازمان»، «راهبری»، «طرحریزی»، «پشتیبانی»، «عملیات»، «ارزیابی عملکرد» و «بهبود» سرفصلهای این دوره است و دانشجویان صنایع غذایی، مسئولان فنی کارخانجات و مدیران کنترل کیفیت، گروه هدف و مخاطبان آن هستند.
علاقهمندان برای شرکت در این دوره و کسب اطلاعات بیشتر میتوانند با شماره ۰۹۰۲۹۵۸۱۹۰۵ تماس بگیرند.
انتهای پیام