عملیات گازرسانی به باجگیران آغاز شد

یکی از مصوبات سفر ریاست‌جمهور به استان خراسان رضوی گازرسانی به شهر باجگیران به‌ عنوان تنها شهر بدون گاز استان خراسان رضوی و ۸ روستای تابع شامل امامقلی، بردر، حمزه کانلو، دربادام، شاهرگ، شمخال، شیخکانلو و قرچقه بود که عصر امروز عملیات گازرسانی به این محور آغاز شد. با تکمیل این پروژه گازرسانی به ۲۹۲۰ خانوار از نعمت گاز بهره‌مند می‌شوند.

حسن افتخاری مدیرعامل شرکت گاز خراسان رضوی در آیین آغاز عملیات گازرسانی به شهر باجگیران و ۸ روستای تابع که در سالن اجتماعات گمرک باجگیران برگزار شد، عنوان کرد: پروژه گاز رسانی به شهر باجگیران یکی از سخت‌ترین‌ها در استان به لحاظ صعب‌العبور بودن است و بر اساس محاسبات اقتصادی سرانه مورد نیاز برای گاز رسانی به این شهر مرزی بالا بود و این آرزو و درخواست مردم بود که محقق شد و در طی اجرای این پروژه بنا شد ۸۴۰ انشعاب در مدت ۴۸۰ روز اجرایی شود و امیدواریم با تلاش بسیار بتوانیم زودتر از زمان‌بندی یعنی تا پایان سال ۱۴۰۲ شاهد بهره‌مندی از این پروژه باشیم.

وی همچنین ادامه داد: پروژه باجگیران یکی از ۹۲۶ پروژه گازرسانی است که با اعتباری بالغ‌ بر ۱۰۵۰ میلیارد تومان در هفته دولت آماده بهره‌برداری و یا کلنگ زنی هستند که از این میان گاز رسانی برای ۶۰ روستا و ۲۲۰ واحد صنعتی آماده بهره‌برداری و مابقی آن کلنگ زنی خواهد شد.

افتخاری با تأکید بر اینکه اعتبارات این پروژه از محل صرفه‌جویی در مصرف سوخت تأمین خواهد شد، اظهار کرد: تمام روستاهای باقی‌ مانده صعب‌العبور هستند و از نظر مباحث مختلف با گاز رسانی به آن‌ها مخالفت می‌شد اما عملیات گاز رسانی در توابع شهرهای مشهد، بردسکن، کوهسرخ، ششتمد، خواف و رشتخوار آغاز شد و در برخی نقاط مورد بهره‌برداری قرار گرفته است و برنامه مدون داریم تا ظرف ۲ سال روستاهای واجد شرایط را گازرسانی کنیم که شاهدی بر ادعای طرح تحول روستایی است.

یعقوبعلی نظری استاندار خراسان رضوی در این نشست عنوان کرد: امیدواریم با آغاز عملیات اجرایی گازرسانی در زمستان سال آینده مشعل گاز در منطقه باجگیران روشن شود و مردم طعم شیرین گرما را حس کنند همچنین با تلاش مدیران تا دو سال آینده و در قالب طرح تحول روستایی امکاناتی همچون گاز، آب، طرح هادی، جاده و خانه بهداشت برای بیش از ۲۶۰۰ روستای بالای ۲۰ خانوار فراهم شود.

وی عنوان کرد: مسئولان باید اراده کنند زیرا هر تصمیمی نیاز به تلاش دارد اگر بنا باشد که منتظر بمانیم تا اگر پولی دادند بعد کاری را آغاز کنیم این راحت‌ترین کار است و تفاوت مدیریت جهادی با مدیریت عادی و اداری در این است که مدیریت اداری مبتنی بر تأمین منابع تصمیم می‌گیرد ولی مدیریت جهادی مبتنی بر شرایط و تلاش کارها را انجام می‌دهد.

در ادامه جواد خدایی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی با تأکید بر لزوم توجهات ویژه به مرز باجگیران گفت: در طرح ملی مسکن تنها ۱۲ نفر واجد شرایط از شهر باجگیران داشتیم که اگر روحیه امید در میان مردم ایجاد شود متقاضیان باید بیشتر شوند. تأمین زیرساخت‌ها و بازگشایی مرز و برنامه‌های پیش رو و گاز رسانی فرصت‌های پیش رو برای افزایش امید میان مردم است.

وی بیان کرد: ظرف هفته‌های آینده کلنگ بیش از ۳۵۰۰ مسکن ملی در شهرستان قوچان به زمین خواهد خورد. همچنین بیمارستان ۳۲۰ تخت خوابی قوچان که به‌ عنوان یکی از نیازهای مهم شهرستان است با مشارکت خیران قوچان که در حوزه درمان در کشور زبانزد هستند کلنگ زنی می‌شود.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۶ شهریور ۱۴۰۱ / ۰۰:۰۳
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 14010606504046
  • خبرنگار : 50253