محمدعلی زلفیگل عصر شنبه ٥ شهریور در آیین تودیع و معارفه پایگاه استنادی علوم جهان اسلام که در حاشیه سفر دو روزه به استان فارس برگزار شد، بیان کرد: جای افتخار است که استاندار فارس خود استاد ممتاز دانشگاه است و البته بدیهی است که شهر شعر و شعور و شهادت باید از چنین جایگاه و افرادی برخوردار باشد.
او تاکید کرد: باید در جامعه دانشگاهی یاد بگیریم کسانی که برای ما وقت میگذارند و منشا اثر هستند خارج از هر سلیقه سیاسی و نژادی را بر سر بنشانیم.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری ادامه داد: اگر امروز رتبه اول علمی در منطقه را کسب کردهایم و این همه دانشگاه افتخار آفرین داریم، همه مدیون زحمات همه کسانی است که از قبل مدیریت کردهاند.
زلفیگل با تصریح بر این نکته که نوع نگاه جامعه دانشگاهی با دنیای سیاست متفاوت باشد، به اجرای نظام ایدهها و نیازها(نان) توسط پایگاه استنادی علوم جهان اسلام اشاره و عنوان کرد: یکسال است که با همکاری وزارت عتف و پایگاه استناد علوم جهان اسلام این سامانه در دستور کار قرار گرفته است؛ ایدهای خام که ساعتها وقت برد و از اردیبهشت ماه امسال رونمایی شد که کاری بزرگ برای کشور است.
او با بیان اینکه این سامانه کمک کرد که مغز علم و فناوری هم به شیراز بیاید، گفت: جست و جوی آزمایشگاههای مرجع در این سامانه نیز امکان پذیر است.
وزیر عتف خاطرنشان کرد: خاستگاه آموزشی صنعت و صنایع نیز برای برگزاری دورههای آموزشی در این سامانه پیشبینی شده است.
زلفیگل ادامه داد: سامانه "نان" ماموریتهای پایگاه استنادی علوم جهام اسلام را بسیار توسعه میدهد و در همین راستا در شورای عالی انقلاب فرهنگی اساسنامه این پایگاه تغییر خواهد کرد، چرا که فراتر از یک وزارتخانه است.
او خاطرنشان کرد: با کمک نمایندگان فارس در مجلس و استاندار فارس هم تلاش خواهیم کرد که اعتبار این پایگاه همسطح با ماموریتهای جدید آن شود.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه شیراز در زمینه علم و فناوری جایگاه ارزشمندی دارد، گفت: به عنوان مثال؛ قبل از انقلاب دوره دکتری نداشتیم و فارغالتحصیلان کارشناسی ارشد به خارج از کشور مراجعه میکردند اما اساتید دانشگاه شبراز جسارت به خرج دادند و دوره دکتری را راهاندازی کردند به همین دلیل حق شیراز است که قلب و مغز علم و فناوری در همین کلانشهر وجود داشته باشد.
زلفیگل با تاکید بر اینکه تمام انرژی برای قدرتمندی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام فراتر از ایران به کار گرفته شود، افزود: ماموریتهای جدید نیز موجب ارتقای جایگاه این پایگاه خواهد شد و در اینده هم رتبه بندی اساتید بر اساس همین سامانه نان پیش خواهد رفت.
به گزارش ایسنا در پایان این مراسم ضمن تقدیر از زحمات دکتر محمدجواد دهقانی، دکتر فاضلزاده به عنوان رئیس جدید پایگاه استنادی علوم جهان اسلام معرفی شد.
انتهای پیام