به گزارش ایسنا، پرویز سروری در نشست هم اندیشی اعضای شورای عالی استانها با ضرغامی وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، گفت: ضرغامی از مدیران تحول گرایی است که نوآوری و اسیر نشدن در فرم از ویژگیهای مدیریتی او قلمداد میشود. بعد از نفت مبحث گردشگری از ظرفیتهای بزرگ کشور است که پتانسیلهای بی نظیری در حوزههای مختلف آن در کشور وجود دارد که با کار جهادی و نگاه نوآورانه میتوان این ظرفیتها را از وضعیت موجود خارج کرد و از آنها بهره بیشتری گرفت.
وی ادامه داد: شوراها خانوادهای ۱۲۶ هزار نفری از متن مردم هستند که ظرفیتهای بی بدیل این نهاد مردمی میتواند نزدیکترین ارتباط در موضوعات گردشگری و بافت تاریخی را در مجموعه مدیریت شهری برقرار کند؛ لذا در تلاش هستیم در دوره ششم شوراها نگاه حداقلی به مجموعه گردشگری را به بهره برداری حداکثری برسانیم. قطعا این مهم به تعامل شوراها به ویژه شورای عالی استانها با قوای سه گانه و نهادهای مرتبط بستگی دارد. البته ارتباطات مثبتی در این مدت ایجاد شده اما برای رسیدن به هدف نهایی راه طولانی را در پیش داریم.
رئیس شورای عالی استانها در ارائه پیشنهادی خواستار تشکیل کارگروه مشترک میان شورای عالی استانها و وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شد و تاکید کرد: نقطه نظرات، پیشنهادات و انتقادات باید در این حوزه به صورت مستقیم در ارتباطی چارچوب یافته منتقل شود تا شاهد اصول نتایج مناسب باشیم.
سروری ابراز امیدواری کرد که با نگاه اجتماعی وزیر میراث فرهنگی بتوان از ظرفیتهای نظام شورایی کشور برای تحول در رویکردهای گردشگری و بافت تاریخی کشور استفاده کرد و مسیرهای زیاد و جدیدی در این حوزه به روی شوراها باز شود.
وی تاکید کرد: مسئله بافت تاریخی شهرها از اهمیت بسزایی برخوردار است و باید مورد توجه قرار گیرد. مدیریت شهری در بافت تاریخی به علت نگاه بسته و منجمد گذشته با مشکل مواجه است. لذا این مسائل بافت تاریخی را از فرصتی مناسب به تهدید تبدیل کرده که امیدواریم با نگاه مثبت وزارت میراث فرهنگی شاهد گشایش در این حوزه باشیم.
انتهای پیام