محسن گلآرایش یکشنبه 9 مرداد در جمع خبرنگاران و در تشریح طرح "حافظ و هنرمندان" گفت: یکی از تصمیمات اعلامشدهی مرکز حافظشناسی در سال ۱۴۰۰، ضبطِ نگاه و خاطرات هنرمندان برجسته و نامآور رشتههای مختلف در پیوند با حافظ بود.
او گفت: مرکز حافظشناسی در این برنامه، از هنرمندان برجسته کشور دعوت کرد تا از احساس درونی خود در پیوند با حافظ بهگونهای ساده و بیتکلف سخن بگویند و چنانچه خاطرهای شخصی از رابطهی درونی خود با حافظ و شعر او دارند بیان کنند تا در تاریخ به ثبت برسد.
بهگفته وی، مقصود این برنامه، سخنرانی دربارهی اهمیت حافظ و شعر او نیست؛ بلکه بیان حس و حالِ هنرمندان عزیز یا نقلِ خاطرهای از آنها در پیوند با حافظ است.
مدیر امور هنری مرکز حافظشناسی درخصوص شیوهی اجرای این طرح گفت: خاطرات و بیان احساس هنرمندان از حافظ، در قالب فیلم ویدیویی ضبط و تدوین شده و برای گنجینهی اسناد و آثار مرکز حافظشناسی آمادهسازی و آرشیو میشود. بهگفتهی او تا کنون بیش از 50 فیلم تهیه و تدوین شده است و هنرمندان نامی کشور در رشتههای مختلف، با طرح حافظ و هنرمندان همکاری و از آن استقبال کردهاند.
گلآرایش یادآور شد تاکنون استادان فرهاد فخرالدینی، کیوان ساکت، حسامالدین سراج، مسیح افقه، غلامحسین امیرخانی، کرمعلی شیرازی، مجتبی ملکزاده، یدالله کابلی، امیراحمد فلسفی، مجید چیزفهم، بهروز غریبپور، محمدعلی سجادی، قطبالدین صادقی، حسین (هوشنگ) قراگزلو، علیاصغر تجویدی، حسن مشکینفام در این طرح همراهی داشتهاند.
وی یادآوری کرد: مجموعهی ارزشمندی که از طرح حافظ و هنرمندان فراهم خواهد آمد، کارکردهای مهمی همچون تقویت پیوندِ مردم، بهویژه نسل جوان با میراثهای ارزشمند ملی خود و کمک به ارتقای سطح فرهنگی و همینطور ثبت مجموعهای ارزشمند در تاریخ برای آیندگان خواهد داشت.
مدیر امور هنری مرکز حافظشناسی گفت: با سپاس دوباره از خانوادهی محترم صحراییان که پژوهانهی آنها در اسفندماه ۱۳۹۹ بهتصویب کرسی پژوهشی حافظ رسیده و امروز پشتیبان این طرح است، امیدواریم در آینده با تکمیل این طرح، مجموعهای پربار و ماندگار فراهم آید و در تاریخ فرهنگی این کشور به یادگار بماند.
انتهای پیام