به گزارش ایسنا، مصطفی جمالی در حاشیه سفر به خراسان شمالی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: حال حاضر در روستاها امکان خونگیری وجود ندارد و فراهم شدن این اتوبوس های سیار میتواند خلاءهای موجود در این بخش را پوشش دهد.
وی ادامه داد: در حال حاضر ۲۰۰ پایگاه و مرکز ثابت خونگیری در کشور وجود دارد که مردم با مراجعه به آنها اقدام به اهدای خون میکنند.
جمالی گفت: تعداد اتوبوسهای خونگیری در کشور نیز حدود ۲۰ عدد است که همان ها هم غیر استاندارد و قدیمی است.
وی با بیان اینکه در حال حاضر کمبود مرکز و پایگاه خونگیری در کشور وجود ندارد، ادامه داد: احداث پایگاه یا مرکز خونگیری به لحاظ هزینه هایی که دارد چندان درست نیست و وضعیت اقتصادی کشور نیز چنین اجازه ای را نمی دهد؛ به همین دلیل به دنبال رفع کمبودها از طریق اتوبوس های خونگیری هستیم.
مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران و همچنین اظهار کرد: سازمان انتقال خون نیازمند حدود ۲۰ درصد افزایش پرسنل به ویژه در بخش فنی است تا نیاز کشور طی ۵ سال آینده برطرف شود.
وی همچنین ادامه داد: استان های کوچکتر به ویژه در زمان بحران، بیشتر مشارکت دارند و اقدامات خیرخواهانه توسط آن ها به نسبت جمعیت بیشتر انجام می گیرد.
وی افزود: استان خراسان شمالی و مردم آن یکی از استان های پیشرو در اهدای خون هستند و به نسبت جمعیت جزو ۳ استان برتر کشور در مشارکت برای اهدای خون به حساب می آیند.
جمالی با تاکید بر اینکه اقدامات ترویجی برای اهدای خون بسیار اثرگذار است، گفت: بسیاری از گروه های مختلف از قبیل ورزشکاران، هنرمندان و مسئولان سفیران صلح و دوستی انتقال خون ایران هستند و برای افزایش فرهنگ نیکو و پسندیده اهدای خون تلاش می کنند.
انتهای پیام