معاون اجتماعی بهزیستی کرمانشاه:

600 خانواده پشت نوبتی متقاضی "فرزندخواندگی" داریم/ کسی طالب کودکان 5 سال به بالا نیست

معاون اجتماعی بهزیستی استان کرماشاه با اشاره به وجود 500 تا 600 خانوده پشت نوبتی متقاضی فرزندخواندگی در استان، گفت: متاسفانه عمده این خانواده ها نوزاد شیرخوار می خواهند که در این زمینه کمبود داریم.

کامران علی مددی در نشست خبری امروز (30 تیر) با بیان اینکه بهزیستی برای تمام آسیب های اجتماعی برنامه دارد گفت: عوامل زیادی زمینه ساز ایجاد آسیب های اجتماعی در جامعه هستند که بهزیستی نقشی در آن ندارد، اما این نهاد برای تمام این آسیب برنامه دارد.

علی مددی تعداد مددجویان حوزه خدمات اجتماعی بهزیستی را 10 هزار نفر اعلام و تصریح کرد: از این تعداد شش هزار نفر زنان سرپرست خانوار، 1900 نفر خانوارهای دارای فرزندان دوقلو و بالاتر، 1500 نفر آسیب دیده اجتماعی و 200 نفر افراد مستقر در مراکز شبه خانواده هستند.

وی با اشاره به فعالیت مراکز مهر لبخند و راه نوین در بهزیستی استان گفت: این دو مرکز به ترتیب خدمات رسانی به دختران در معرض آسیب و زنان آسیب دیده را برعهده دارند که در این مراکزخدمات آموزشی و توانمندسازی به آنها ارائه می شود

علی مددی با بیان اینکه بهزیستی در بحث فرزندخواندگی هم خدمات می دهد گفت: در همین راستا سال گذشته 32 کودک به خانواده های متقاضی واگذار شده است.

وی افزود: در موضوع فرزندخواندگی رویکرد بهزیستی این است که کودکان یتیم صاحب خانواده شوند، نه اینکه خانواده‌های بی فرزند صاحب فرزند شوند و در همین راستا حساسیت ویژه ای در رسیدگی به این کودکان در خانواده هایی که آنها را تحویل گرفته اند داریم و بصورت مداوم سلامت و شرایط آنها از هر لحاظ بررسی می شود.

علی مددی گفت: در حال حاضر 500 تا 600 خانواده در بحث فرزند خواندگی پشت نوبتی داریم که متاسفانه بیشتر آنها متقاضی نوزادان شیرخوار هستند.

معاون اجتماعی بهزیستی استان کرمانشاه افزود: هم اکنون در بحث نوزادان شیرخوار کمبود داریم و همین امر موجب شده بسیاری خانواده ها پشت نوبت بمانند.

این مسئول خاطرنشان کرد: متاسفانه کسی طالب کودکان بالای پنج تا شش سال نیست و اغلب این کودکان در مراکز بهزیستی نگهداری می شوند و امیدواریم فرهنگ سازی در این زمینه صورت گرفته تا این کودکان هم بتوانند صاحب خانه شوند.

علی مددی اشاره ای هم به وضعیت کودکان کار استان داشت و از پیش بینی وجود 600 تا 1000 کودک کار در استان خبر داد.

وی افزود: در حال حاضر 400 نفر از این کودکان شناسایی شده و پرونده دارند و خدمات دریافت می کند.

معاون اجتماعی بهزیستی استان کرمانشاه به فعالیت مرکز شبانه روزی کودکان کار در استان اشاره کردو افزود: علاوه بر این، دو مرکز روزانه دیگر هم در استان در این حوزه فعال بوده و به این کودکان خدمات می دهند.

انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۳۰ تیر ۱۴۰۱ / ۱۷:۴۶
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1401043020809
  • خبرنگار : 50182