به گزارش ایسنا، سرهنگ حمیدرضا سلطان آبادی دراینباره گفت: اخیرا در مواردی مشاهده شده که مجرمین سایبری پیامکی با ایجاد حساب کاربری در شبکههای اجتماعی و قراردادن تصویر اداره پست در قسمت پروفایل، اقدام به ارسال پیام برای شهروندان کرده و خود را مامور پست معرفی کردهاند. این افراد با طرح بهانههایی نظیر دقیق نبودن آدرس و ... دلیل ارسال پیام را برای کاربران توجیه کرده و در ادامه از آنها خواستهاند تا نرم افزاری را نصب کنند تا بتوانند بستههای پستی خود را تحویل بگیرند.
وی ادامه داد: با نصب این نرم افزار که در واقع بدافزار است، دسترسی سودجویان به حساب کاربری شهروندان فراهم شده و آنان میتوانند نسبت به سرقت و سواستفاده از اطلاعات کاربری و دیگر موارد موجود بر روی این گوشیها اقدام کنند.
بیشتر بخوانید:
بر اساس علام مرکز اطلاع رسانی پلیس فتا، سلطان آبادی با اشاره به اینکه ماورین اداره پست هیچگاه از طریق شبکههای اجتماعی اقدام به برقراری ارتباط با مردم نمیکنند، هشدار داد: شهروندان به هیچ عنوان نباید از لینکهای ارسالی در شبکههای اجتماعی و یا نصب اپلیکیشنهای جعلی ارسالی برای مشاهده بارکدپستی یا ابلاغیه قضایی و امور مشابه استفاده کنند، زیرا اینگونه اقدامات ترفندی برای کلاهبرداری از آنان است.
انتهای پیام