• چهارشنبه / ۲۱ خرداد ۱۳۹۹ / ۱۵:۰۱
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 99032113547
  • منبع : نمایندگی قم

پلیس فتای قم هشدار داد

کلاهبرداری از طریق لینک جعلی پرداخت وجه

کلاهبرداری از طریق لینک جعلی پرداخت وجه

ایسنا/قم رئیس پلیس فتا استان قم از شیوه جدید کلاهبرداران سایبری با ارسال پیامک لینک جعلی پرداخت وجه برای دریافت خدمات برخی از سامانه‌های الکترونیک خبر داد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی پلیس قم، سرهنگ "علی موالی" در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری پلیس، اظهارداشت: به منظور تسریع در ارائه خدمات به شهروندان بسیاری از دستگاه‌های اجرایی، خدمات خود را از طریق فضای مجازی و یا برنامه‌های موبایلی به شهروندان ارائه می‌دهند.

وی اضافه کرد: کلاهبرداران سایبری نیز از عدم آگاهی بسیاری از کاربران استفاده کرده و با شگردهای جدید سعی بر فریب کاربران و سرقت اطلاعات حساب بانکی آن داشته و در جدیدترین شیوه‌های کلاه‌برداری با ارسال پیامک‌های حاوی لینک‌های جعلی در این خصوص اقدام می‌کنند.

رئیس پلیس فتا استان قم خاطرنشان کرد: در این شیوه جدید کلاهبرداری، کلاهبرداران در ابتدا پیامکی با مضمون داشتن پیامی جدید در این سامانه‌های الکترونیک اعلام‌شده و کاربر را برای مشاهده این پیام و پرداخت وجه به سایت جعلی بانک هدایت کرده و اطلاعات حساب بانکی آن‌ها را سرقت می‌کنند.

وی اضافه کرد: به‌عنوان ‌مثال در استفاده از سامانه خدمات الکترونیک قضایی پیامکی با محتوای "با شماره ابلاغیه ... در خصوص شکایت آقا یا خانم ... علیه شما از حساب کاربری شما در سامانه ابلاغ قرار گرفت. برای اطلاع از تاریخ حضور و موضوع پرونده و مشخصات کامل شاکی و همچنین برای دریافت اطلاعات پرونده مبلغ 2 هزار تومان پرداخت نمایید" برای هدایت افراد به سایت‌های جعلی بانکی استفاده‌شده است.

سرهنگ موالی بیان داشت: کلاهبرداران پس از ارسال پیامک به شهروندان، به منظور واریز وجه پول دریافتی آنان را به سایت‌های جعلی و فیشینگ خود در فضای مجازی هدایت و با سرقت اطلاعات بانکی افراد، اقدام به برداشت غیرمجاز از حسابشان می‌کنند.

رئیس پلیس فتا استان قم یادآور شد: افراد باید قبل از استفاده از سامانه‌های بر خط لازم چون ثبت اقدامات قضایی خود در سامانه خدمات الکترونیک قضایی (ثنا) در ابتدا با اصول و قواعد آن آشنا شده و پس از اطمینان از اصالت سامانه مذکور، اطلاعات حساب بانکی یا کاربری خود را در آن وارد کنند و به‌هیچ‌عنوان برای دریافت خدمات کلیه سامانه‌های الکترونیکی به پیامک‌هایی ارسالی از سوی شماره‌های ناشناس توجه نکرده و از کلیک بر روی لینک‌های ارسالی خودداری کنند.

سرهنگ موالی از کاربران خواست تا همواره در هنگام اتصال به درگاه بانکی با کنترل کردن آدرس بانک مربوطه در قسمت نوار آدرس، قفل ابتدای آدرس و نیز پروتکل امنیتی https دقت لازم را داشته باشند و از کلیک بر روی لینک‌های ناشناسی و یا نصب برنامه‌هایی که در شبکه‌های اجتماعی و از منابعی نامعتبر تبلیغ می‌شود، خودداری کنند.

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha