علی رسولیان شامگاه پنجشنبه (۱٦تیر) در حاشیه دیدار چهره به چهره با فعالان اقتصادی استان کردستان اظهار کرد: پاسخگویی مستقیم به مطالبات مردم، رویکرد جدی دولت سیزدهم است و ما در وزارت صنعت، معدن و تجارت، در کنار مردم و با همت سرمایهگذاران به دنبال حکمرانی شایسته بخش صنعت هستیم.
علی رسولیان روز پنجشنبه در آستانه سفر رئیس جمهور و جمعی از اعضای هیأت دولت به کردستان با حضور در میز خدمتِ سازمان صنعت، معدن و تجارت و در دیدار چهره به چهره و بیواسطه، مسائل و مشکلات صنعتگران، معدنکاران و بازرگانان کردستانی را از نزدیک مورد بررسی و پیگیری قرار داد.
۱۱۷ نفر از فعالان اقتصادی استان کردستان در این برنامه ملاقات عمومی که در قالب میز خدمت حوزه صنعت، معدن و تجارت برگزار شد، به طرح موضوعات، درخواستها و مشکلات خود پرداختند، که از این تعداد، درخواست ۶۲ نفر از مراجعان مربوط به وزارت صنعت، معدن و تجارت بود و مابقی به سایر دستگاههای اجرایی مرتبط ارجاع شد.
رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران همچنین پیش از این برنامه با حضور در محل شرکت شهرکهای صنعتی کردستان، از واحدهای مختلف آن بازدید و از روند واگذاریهای به شکل غیر حضوری و الکترونیک بازدید و در جریان آخرین وضعیت پروژههای عمرانی در سطح شهرکها و نواحی صنعتی کردستان قرار گرفت.
بازدید میدانی از شهرک صنعتی سنندج ۴/ اختصاص ۸ هزار میلیارد تومان برای زیرساخت های شهرک های صنعتی
رسولیان در ادامه دیدار خود از کردستان به شهرک صنعتی سنندج ۴(سرنجیانه) رفت و از نزدیک از آخرین وضعیت زیرساختها در این شهرک صنعتی بازدید کرد.
وی با تاکید برحل مشکلات پیمانکار جاده دسترسی و آبرسانی کامل شهرک سنندج ۴ تا دوماه آینده و دعوت از تمام صاحبان طرحهای در حال اجرا در این شهرک برای تسریع در اجرا و شروع به کار واحد تولیدی خود اعلام کرد: امسال هشت هزار میلیارد تومان برای ایجاد و تقویت زیرساخت های شهرک ها و نواحی صنعتی کشور هزینه می شود.
وی یکی از ظرفیت های استان را وجود منطقه ویژه اقتصادی بانه خواند و یادآور شد: زیرساخت های اولیه این منطقه ایجاد شده و تاکنون هم زمین به ۲۵ متقاضی واگذار شده است.
مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران افزود: از یک سال گذشته نهضت ایجاد کارگاه های کوچک را شروع کردیم و ایجاد یک هزار کارگاه را برنامه ریزی کرده بودیم.
رسولیان اظهار کرد: تاکنون بیش از یک هزار و ۴۰۰ کارگاه کوچک در کشور احداث شده و در مرحله بهره برداری هستند.
احداث شهرک صنعتی بزرگ کردستان
نماینده تام الاختیار وزیر صنعت، معدن و تجارت یکی از مشکلات این استان را تامین زمین برای صنایع خواند و اظهار داشت: کمبود اراضی دولتی باعث شده برای احداث شهرک و ناحیه صنعتی اقدام به خرید اراضی کنیم که مسئله باعث افزایش قیمت تمام شده زمین در این استان شده است. اما با وجود این مشکلات، به شکل جدی به دنبال رفع کمبود زمین صنعتی در کردستان هستیم
شرکت شهرکهای صنعتی کردستان در چهارم اردیبهشت سال ۱۳۷۰ به صورت شرکت سهامی خاص تاسیس شد و تاکنون به سرمایه گذاران و تولیدکنندگان در ۱۲ شهرک، هفت ناحیه صنعتی و یک منطقه ویژه اقتصادی زمین واگذار کرده است.
این شرکت با دارا بودن یک مرکز خدمات فناوری و کسب و کار، ۱۴۸۸ قرارداد منعقده و بهرهبرداری از ۷۲۰ واحد صنعتی و واحد کارگاهی زمینه اشتغال مستقیم ۱۲ هزار نفر را در استان کردستان فراهم کرده است.
انتهای پیام