ارائه ملموس دستاوردهای جهاددانشگاهی با بهره‌گیری از ظرفیت ایسنا 

سرپرست جهاددانشگاهی خراسان‌جنوبی گفت: هرچه از ظرفیت خبرگزاری ایسنا بیشتر و بهتر بهره جوییم خواهیم توانست اقدامات نهاد جهادانشگاهی را بهتر و ملموس‌تر به جامعه معرفی کنیم.

مهدی ابراهیمی، در بازدید از اداره خبر و رسانه جهاددانشگاهی استان و خبرگزاری ایسنا بر ظرفیت‌سازی از طریق این رسانه تاکید کرد و گفت: رهبر معظم انقلاب فرمودند: « مسئولیت جهاد دانشگاهی،‌ بالاتر از آن چیزی است که حتی به عنوان وظیفه جهاد دانشگاهی یعنی تحقیقات و کار فرهنگی معین شده است و در جایی دیگر می‌فرمایند: « همیشه به این مجموعه (جهاد دانشگاهی) امیدوار بوده‌ام، الان هم امیدوارم» که این فرمایشات وظیفه ما بعنوان اعضآء جهاد دانشگاهی را سنگین تر از قبل می کند.

به گزارش ایسنا، وی با بیان اینکه ایشان در فرمایشات خود به انتشار اخبار خوب، مفید و امیدبخش در ایسنا نیز تاکید فرموده‌اند، افزود: باید جهاد تبیین را از خودمان شروع کنیم و از ظرفیت ایسنا برای تبیین توانمندی ها و دستاوردهای جهاد دانشگاهی بهره ببریم.

وی اظهار کرد: بیان دستاوردهای جهاددانشگاهی و همچنین ارائه اقدامات این نهاد توسط ایسنا خواهد توانست به معرفی این نهاد به جامعه هدف کمک بسزایی کند. 

سرپرست جهاددانشگاهی خراسان‌جنوبی با تاکید بر استفاده از رسانه به عنوان یک ابزار فرهنگی، بیان‌ کرد: اهمیت قائل شدن برای ایسنا در واقع اهمیت قائل شدن برای نهاد جهاددانشگاهی است و معتقدیم هر کار را باید به متخصص آن امر سپرد و ایسنا یک متخصص در حوزه رسانه و تعامل با جامعه و سازمان ها ست.

سپیده قلندری اسفدن، سردبیر ایسنا و مدیر اداره خبر و رسانه جهاددانشگاهی استان نیز در این جلسه ضمن بیان دستاوردهای ایسنا، پیشنهاداتی جهت ارائه بهتر اخبار و تعامل و همکاری با مجموعه‌ها ارائه داد. 

توجه به طرح مشاوره رسانه‌ای، ایجاد اتاق فکر رسانه‌ای، هم‌اندیشی‌های مستمر برای ارائه ایده‌های رسانه‌ای، توجه به رسانه برای بیان ظرفیت‌ها و برگزاری دوره‌های تربیت خبرنگار و سواد رسانه‌ای از جمله پیشنهادات وی به سرپرست جهاددانشگاهی بود.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۱۵ تیر ۱۴۰۱ / ۱۱:۱۹
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 1401041510381
  • خبرنگار :