به گزارش ایسنا، حمید سیفی در نشست هماهنگی برگزاری سومین دوره مسابقات المپیاد استعدادهای برتر کشور که با حضور رؤسا، نواب رئیس و دبیران هیاتهای ورزشی استان همدان برگزار شد با بیان اینکه هیاتهای ورزشی ما با تمام توان قطار ورزش استان را به حرکت درآوردهاند، اظهار کرد: خوشبختانه امروز شاهد هستیم علیرغم وجود مشکلات مالی و اعتباری هیاتهای ورزشی پای کار ایستادهاند و برای تعالی ورزش استان و آینده نوجوانان و جوانان این استان در تلاش هستند.
وی با تاکید بر اینکه در حاشیهها و روستاهای ما استعدادهای برتر نهفتهای وجود دارند که نیازمند کشف و شکوفایی از سوی هیات های ورزشی هستند، مطرح کرد: لازمه شکوفایی این استعدادها فراهمکردن حداقلهای موردنیاز جهت ورزشکردن در روستاهاست.
سیفی افزود: موفقیت ورزش قهرمانی در گرو عواملی نظیر استعداد ذاتی مناسب، شرایط روانی مطلوب و تسلط به مهارتهای تکنیکی خلاصه میشود.
مدیرکل ورزش و جوانان استان همدان تصریح کرد: با توجه به اینکه استعدادیابی فرآیندی علمی و هدفمند است، کودکان و نوجوانان از طریق برخی آزمونها و معیارهای استاندارد ارزیابی میشوند و با شرکت در رشتههای ورزشی مناسب که امید موفقیت بیشتری از آنها میرود، تشویق و هدایت شده و برآورد میزان ماندگاری و ادامه کار این مستعدان ورزشی پیشبینی میشود.
در این نشست معاون ورزشی اداره کل ورزش و جوانان استان نیز گزارشی از نحوه برگزاری سومین دوره المپیاد استعدادهای برتر ورزشی ارائه کرد و گفت: در سال ۹۷ با برپایی نخستین المپیاد ورزشی با مشارکت ۳۷ فدراسیون و مشارکت ۱۸ هزار و ۴۹ ورزشکار در دو بخش دختران و پسران ۲۳۲۱ فرد مستعد در رشته های مختلف شناسایی شدند.
وی با اشاره به سومین دوره المپیاد استعدادهای برتر کشور، اشاره کرد و گفت: این رقابتها طی روزهای ۲۸ مرداد تا ۸ شهریور سالجاری با مشارکت ۲۶ فدراسیون به میزبانی ۸ استان کشور برگزار میشود.
ضمیری کامل با اشاره به توزیع هزار و ۱۹۶ مدال در سومین دوره مسابقات المپیاد استعدادهای برتر، خاطرنشان کرد: این رقابت ها در ۲ بخش دختران و پسران و در رده سنی ۱۲ تا ۱۶ سال در کشور برگزار میشود.
انتهای پیام