به گزارش ایسنا به نقل از اکسیر طعم آریا، این شرکت با ایجاد ارتباط موثر با تولیدکنندگان داخلی و خارجی در بخشهای مختلف مواداولیه غذایی از جمله پودر پروتئین شیر، رنگهای خوراکی طبیعی، انواع اسانس، انواع استبیلایزر از جمله گوارگام، پودر کاکائو و غیره به رفع نیاز آنها میپردازد. همچنین این شرکت با هدف عرضه با کیفیتترین محصولات مطابق نیاز بازار، در زمینه ارائه مشاورههای فنی و فرمولاسیون نیز فعالیت میکند. برخی از محصولات این شرکت به شرح زیر ارائه می شود:
رنگهای خوراکی
رنگهای خوراکی در انواع صنایع و همچنین محصولات مختلف غذایی از جمله صنایع نوشیدنی، لبنی، کیک و کلوچه، گوشتی، اسنک و غیره و همچنین در سایر صنایع مانند صنایع بهداشتی و دارویی برای رنگدهی، بهبود ویژگیهای ظاهری و ایجاد تنوع رنگی جهت افزایش میل و اشتها مورد استفاده قرار میگیرند.
شرکت اکسیر طعم آریا، نماینده انحصاری شرکت بارت لهستان، عرضه کننده انواع رنگهای خوراکی با بهترین کیفیت میباشد. برای مشاهده صفحه انواع رنگ خوراکی کلیک کنید.
انواع رنگهای خوراکی:
به صورت کلی رنگهای خوراکی به دو دسته رنگهای خوراکی طبیعی و غیرطبیعی تقسیم میشوند که تفاوت آنها در منشا استخراج و همچنین نحوه تولید این رنگها است.
انواع رنگهای طبیعی:
رنگهای طبیعی غذایی از منابع مختلفی از جمله میوهها، سبزیجات و گیاهان به روشهای مختلف استخراج میشوند و به انواع فرمهای مایع، پودر و ژل در میآیند. با وجود باور عموم بر مضر بودن رنگهای خوراکی برای سلامتی، رنگهای طبیعی به دلیل اینکه منشا طبیعی دارند، کاملا بیضرر بوده و دارای اثراتی همچون ضد سرطان زایی و ضد التهابی نیز هستند. برخی از رنگهای طبیعی از جمله: کلروفیل، بیت روت (چغندر)، کارامل، کربن بلک، کورکومین، آناتو، کارتاموس، آنتوسیانین، بتاکاروتن و غیره میباشد.
همچنین از دیگر محصولات شرکت اکسیر طعم آریا، گوارگام از شرکت عبدالقادر از هند میباشد که با بهترین کیفیت خدمت مشتریان و تولیدکنندگان گرامی عرضه میگردد.
صمغ گوارگام چیست؟
صمغ گوارگام نوعی پلیساکارید است که متعلق به دسته فیبرهای محلول میباشد. فیبرها توسط بدن جذب نمیشوند و فیبرهای محلول مانند صمغ گوارگام به طور دست نخورده از معده و روده کوچک عبور میکنند و توسط باکتریهای روده بزرگ تخمیر میشوند.
خاصیت اصلی صمغ گوار توانایی آن در ایجاد ژل چسبناک در تماس با آب است و استفاده از آن در تعدادی از محصولات به همین دلیل است. حتی در غلظتهای پایین (1 تا 2%)، صمغ گوارگام ژلی در آب تشکیل میدهد که ویسکوزیته آن به سختی تحت تأثیر تغییرات pH محلول قرار میگیرد. تشکیل ژل از طریق پیوندهای شیمیایی متقابل شامل واحدهای ساکارید گالاکتوز و مانوز انجام میشود، این منجر به تشکیل یک شبکه پلیمری میشود که آب را در داخل آن به دام میاندازد و گسترش می یابد.
آشنایی با گوارگام و خواص آن
صمغ گوارگام در صنایع غذایی و آشامیدنی، خوراک دام، داروسازی، تغذیه انسان، کاغذسازی، نفت و گاز و .... به عنوان یک عامل غلیظ کننده برای ایجاد ویسکوزیته، تثبیت کننده و اطمینان از پراکندگی صحیح سایر اجزای فرمول استفاده میشود. به عنوان مثال، در فرمولهای بستنی، صمغ گوارگام ویسکوزیته را بالا می برد و از تشکیل کریستالهای یخ جلوگیری میکند. صمغ گوارگام همچنین در لبنیات، مخلوط ژلاتین، سسها، ژلهها و سایر دسرها یافت میشود، زیرا بافت غذا را بهبود میبخشد و فرمول را تثبیت میکند. افزودن صمغ گوارگام علاوه بر بهبود خصوصیات فیزیکی غذاها، باعث افزایش فیبر آن نیز میشود. همچنین صمغ گوارگام به دلیل ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی آن برای استفاده در اشکال دارویی که منجر به آزادسازی کندتر و پایدارتر داروها در بدن و همچنین آزادسازی مستقیم داروها در روده مورد مطالعه قرار گرفته است.
شرکت اکسیر طعم آریا واردکننده گوارگام شرکت عبدالقادر از هند با بهترین کیفیت و رقابتیترین قیمت میباشد. برای مشاهده صفحه محصول گوارگام کلیک کنید.
انتهای رپرتاژ آگهی