به گزارش ایسنا، گزارشها نشان داد که تولید در بزرگترین مجتمع کارخانه هیوندای موتور در اولسان، روز جمعه به دلیل کمبود قطعات ناشی از اعتصاب، به حدود ۶۰ درصد کاهش یافت. هیوندای گفت که اختلالی وجود دارد اما از ارائه جزئیات خودداری کرد و ابراز امیدواری کرد که هر چه زودتر به حالت عادی بازگردد.
کارخانههای اولسان هیوندای موتور روزانه حدود ۶۰۰۰ دستگاه خودرو تولید میکنند. این اعتصاب تا روز جمعه بین ۴۰۰۰ تا ۵۰۰۰ وسیله نقلیه به این خودروساز خسارت وارد کرده که ارزشی بالغ بر ۱۸۰ میلیون دلار داشته است.
رسانه ها گزارش دادند که کارکنان کارخانه کیا در گوانگجو از خودروهای تازه مونتاژ شده برای تحویل استفاده میکردند.
تاثیر دیگر این اعتصاب بر کارخانههای تولید باتریهای خودروهای الکتریکی است که هنوز اختلالی را تجربه نکردهاند اما در صورت ادامه اعتصاب، رسیدگی به محمولهها مجددا ارزیابی خواهد شد.
نیمه هادیها نیز از این اعتصاب بینصیب نبودند زیرا کامیونداران قصد دارند حملونقل مواد خام برای نیمه هادیهای تولید شده در اولسان را متوقف کنند.
شرکتهای بزرگ در زمینه تولید تراشه اظهار نظر نکردند اما در ارتباط با سیمان و فولاد، این اعتصاب باعث توقف حملونقل از دو کارخانه تا حدود یک سوم یا ۳۵ هزار تن در روز شده است.
همچنین تاثیر این اعتصاب بر پالایشگاهها و پتروشیمی نیز رویت شده است و تعداد خودروهایی که وارد مجموعه پتروشیمی اولسان میشوند حدود ۹۰ درصد از سطح عادی کاهش یافته است و کامیونداران به رانندگان غیر اتحادیه میگویند که وارد مجتمع نشوند.
کره جنوبی پنجمین ظرفیت پالایشی بزرگ جهان را دارد و در ابتدای سال ۲۰۲۰ دارای ۳.۳ میلیون بشکه در روز ظرفیت پالایش نفت خام بود.
در زمینه بنادر و کانتینر نیز این اعتصاب باعث شد تا بندر بوسان، هفتمین بندر بزرگ کانتینری جهان، اعلام کند که این اعتصاب، ترافیک کانتینری آن را دو سوم از سطح عادی کاهش داده است.
بر اساس گزارش رویترز، یک مقام دولتی گفت: حرکت کانتینرها در بندر اولسان که حدود ۱۰ درصد از ترافیک بندری کره جنوبی را تشکیل میدهد، از روز سه شنبه متوقف شده است.
انتهای پیام