سروش ابراهیمی در گفت و گو با ایسنا با بیان اینکه بیشترین گندم استان گیلان در شهرستان رودبار کشت میشود، اظهار کرد: امسال شاهد افزایش تولید گندم در رودبار هستیم.
وی افزود: سال گذشته در ۷۳۰۰ هکتار از اراضی رودبار گندم کاری شده بود این در حالیست که امسال در ده هزار هکتار از اراضی گندم کشت شده است.
ابراهیمی ادامه داد: قیمت خوب خرید تضمینی گندم موجب شده است که کشاورزان بیشتری در زمینه گندم کاری فعالیت کنند.
مدیر جهاد کشاورزی رودبار خاطرنشان کرد: از آنجایی که معمولا کشاورزان مشکل نقدینگی دارند کشت قراردادی برنج و گندم می تواند راهکار خوبی برای برون رفت از این مشکل باشد. برنامه داریم حتما سال آینده کشت قراردادی این محصولات را در رودبار اجرایی کنیم.
وی تصریح کرد: در شهرستان رودبار ۳۳۰۰ هکتار اراضی شالیزاری وجود دارد که در ۲۰۰۰ هکتار از این شالیزارها پس از برداشت گندم برنج کشت میشود.
ابراهیمی گفت: در حال حاضر جو در شهرستان رودبار برداشت شده است و برداشت گندم نیز رو به اتمام است.
وی با بیان اینکه ۳۰۰۰ هکتار اراضی اضافه شده به گندمگاری رودبار بیشتر در مناطق بالادست است، گفت: امیدواریم همچنان میزان گندم کاری در این شهرستان افزایش یابد.
وی افزود: متاسفانه به دلیل ارازن قیمت بودن زمین های گندمزار و خوش آب و هوا بودن شهرستان رودبار تمایل غیربومی ها برای ساخت خانه های دومی همواره در تهدید تغییرکاربری است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان رودبار گفت: مشخص است که گندمزار و شالیزارهای رودبار فقط برای تولید گندم و برنج و دیگر محصولات کشاورزی باید حفظ شوند و سودجویان بدانند که رویای ساختن خانه دوم در این مزارع ارزشمند را به کابوس تخریب تبدیل خواهیم کرد.
انتهای پیام