علیرضا مهرتاش اظهار کرد: از دوشنبه، 16 خرداد ساعت کاری ادارات استان در روزهای شنبه تا چهارشنبه از ساعت 6:30 تا 13:30 و در روز پنجشنبه از 6:30 تا 12:30 خواهد بود.
وی تاکید کرد: این تغییر ساعت تا 15 شهریور امسال برقرار خواهد بود.
به گفته مهرتاش، به استثنای دستگاههای خدماترسان شامل مراکز امدادی، درمانی، بهداشتی، اورژانس 115، خدمات شهری شهرداریها، بخشهای عملیاتی و دارای نوبت کاری، بیمارستانها و آتشنشانیها، سایر ادارات دولتی استان مشمول این تغییر ساعت خواهند بود.
وی با بیان اینکه استانداری کرمانشاه از 20 روز پیش تدوین برنامه مدیریت مصرف برق در ماههای گرم سال را آغاز کرده است، گفت: ما پیشنهادات خود را در این زمینه به وزارت نیرو ارسال کردهایم که همین پیشنهادات و توصیهها مبنای عملکرد این وزارتخانه و سایر استانها برای مدیریت مصرف برق در ماههای پیش رو قرار گرفتهاست.
مهرتاش عنوان کرد: هدف از تغییر ساعت کاری ادارات استان کرمانشاه ضرورت مدیریت مصرف برق، پیشگیری از خاموشی یا حوادث احتمالی، پایداری شبکه توزیع برق، مدیریت بهینه مصرف و کاهش بار شبکه و مصرف است.
توصیههای مهم استانداری به مدیران و دستگاههای اداری
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری کرمانشاه در ادامه خطاب به دستگاههای دولتی استان تاکید کرد: تمام اداراتی که دارای مولد و ژنراتور برق و یوپیاس هستند لازم است از این منابع برق برای مصرف خود استفاده کنند.
وی گفت: تمام ادارات استان موظفاند که در ساعات اداری 30 درصد و در ساعتهای غیراداری 60 درصد از مصرف برق خود را نسبت به روزهای عادی کاهش دهند.
مهرتاش با تاکید بر ضرورت کاهش مصرف برق دستگاههای برودتی و سرمایشی ادارات و خاموش کردن آنها در ساعتهای غیرضروری، گفت: همه دستگاهها موظفند که مصرف برق بهویژه در حوزه روشنایی را مدیریت و از مصرف غیرضروری خودداری کنند.
به گفته معاون استاندار، شرکت توزیع برق استان موظف است که در فواصل زمانی مشخص و بهصورت دورهای میزان مصرف دستگاههای مختلف را پایش و ادارات پرمصرف و کممصرف را با هدف تنبیه (اخطار سپس قطع برق) و تشویق به استانداری معرفی کند.
مهرتاش همچنین تاکید کرد: صداوسیمای استان نیز موظف است که با همکاری شرکت توزیع برق نسبتبه اطلاعرسانی و آگاهسازی شهروندان و فرهنگسازی در زمینه صرفهجویی در مصرف برق و مدیریت مصرف بهصورت مستمر اقدام کند.
وی افزود: شرکت توزیع برق استان همچنین موظف است به ادارات پرمصرف اخطار دهد و در صورت تداوم مصرف و عدم رعایت الگوی مصرف نسبتبه قطع برق آنها اقدام کند.
مهرتاش در ادامه بر ضرورت تدوین جدول خاموشی دقیق و روشن و اطلاعرسانی بهموقع پیشاز هرگونه خاموشی احتمالی تاکید و عنوان کرد: خط قرمز مدیریت ارشد استان قطعی برق مشترکان خانگی و صنایع و واحدهای تولیدی استان است؛ هرچند لازم است که همه مشترکان خانگی و صنعتی نسبتبه رعایت الگوی مصرف و جلوگیری از مصرف بیرویه اقدام کنند.
معاون استاندار کرمانشاه یکی دیگر از دستگاههای مسئول در مدیریت مصرف برق را سازمان جهاد کشاورزی استان دانست و گفت: این سازمان موظف است نسبتبه توجیه و ارشاد کشاورزان برای مدیریت مصرف برق و قطع برق موتور چاههای کشاورزی به میزان پنج ساعت در شبانهروز (ساعت 12 تا 17) اقدام کند که دراینصورت برق مصرفی در سایر ساعات شبانهروز برای کشاورزان بهصورت رایگان محاسبه میشود.
معاون استاندار کرمانشاه همچنین بیان کرد: کارگروه انرژی استان به ریاست استاندار و دبیری شرکت برق منطقهای و با حضور همه دستگاههای ذیربط بهصورت هفتگی و با هدف پایش مصرف برق ادارات استان تشکیل و گزارش کارگروه به وزارت کشور و نیرو ارسال میشود.
معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری کرمانشاه خطاب به همه مدیران دستگاه های دولتی استان گفت: با توجه به تعطیلی روزهای 13 تا 15 خرداد ماه و عدم حضور کارکنان در محل کار، ضروری است در راستای مدیریت مصرف برق، ادارات استان نسبت به خاموش کردن سیستم های سرمایشی و روشنایی های غیرضرور اقدام کنند.
مهرتاش در پایان با بیان اینکه با توجه به کاهش چشمگیر بارندگیها و گرمای قابلتوجه هوا در ماههای پیش رو گفت: لازم است تمام هماستانیها در مدیریت مصرف برق همکاری لازم را داشته باشند تا بتوانیم ماههای گرم پیش رو را بدون خاموشی و مشکل سپری کنیم.
انتهای پیام