علیرضا خجسته در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: بعد از این که شرایط حضورم به دلیل نداشتن کلاس بندی بینالمللی در بازیهای پارالمپیک توکیو فراهم نشد، تحت حمایت فدراسیون جودو قرار گرفتم و قرار بود تا بازیهای آسیایی این حمایتها تداوم داشته باشد که متاسفانه از سال جدید فدراسیون جودو حقوقی که برای اردونشینی پرداخت میکرد آن را نیز قطع کرد و در حال حاضر از هیچ جایی برای تداوم ورزش حرفهای حمایت نمیشوم.
وی گفت: ۲۵ سال است که درگیر ورزش حرفه ای هستم و شغل خاصی ندارم، مجبورم برای امرار معاش و ادامه ورزش حرفهای در جودو با تاکسی کار کنم تا از عهدهی هزینههایم برآیم.
ملی پوش باسابقه جودو ایران یکی از برنامههای خود را شرکت در بازیهای کشورهای اسلامی عنوان کرد و افزود: با وجود این که تحت حمایت هیچ فدراسیونی نیستم، اما سعی میکنم سر تمرینات جودو حضور پیدا کنم و خود را برای بازیهای کشورهای اسلامی آماده کنم، البته اسم من هم از طرف فدراسیون نابینایان و کم بینایان و هم فدراسیون جودو برای شرکت در این بازیها رد شده اما این که از طرف کدام فدراسیون در بازیها حضور پیدا خواهم کرد، مشخص نیست و در بلاتکلیفی قرار دارم.
خجسته همچنین با انتقاد نسبت به عدم حمایت اداره کل ورزش و جوانان استان البرز، تصریح کرد: تعهد اداره کل ورزش و جوانان استان البرز برابر مدال آوران این استان تنها زمانی است که مدال کسب میکنیم که آن هم فقط با گرفتن عکس یادگاری خلاصه میشود و هیچ حمایتی صورت نمیگیرد.
وی خاطرنشان کرد: برای این که جودو را کنار نگذارم تمام سختی ها را به جان میخرم و تلاش میکنم خود را در کورس قهرمانی نگه دارم.
این ملی پوش جودو گفت: با وجود این که سال گذشته به دلیل نداشتن کلاس بندی بینالمللی بازیهای پارالمپیک توکیو را از دست دادم، انتظار داشتم فدراسیون نابینایان و کمبینایان امسال همراه سایر جودوکاران من را نیز برای انجام کلاس بندی به مسابقات بینالمللی اعزام کند، اما متاسفانه همکاری لازم را در این زمینه با من نداشت و بدون این که به من اطلاع بدهند، جودوکاران را به مسابقات گرند پری قزاقستان اعزام کرده بودند، در صورتی که اگر به این تورنمنت اعزام میشدم علاوه بر کلاس بندی به مدال نیز دست پیدا میکردم.
خجسته در پایان خاطرنشان کرد: ۴ سال پیش در بازیهای کشورهای اسلامی به مدال برنز دست پیدا کردم، اما این بار در صورت اعزام تلاشم کسب بهترین جایگاه در این بازیها است.
انتهای پیام