رئیس پلیس فتای اردبیل:

مردم به لینک‌ها و اپلیکیشن‌های جعلی اعتماد نکنند

رئیس پلیس فتای استان اردبیل گفت: اهالی استان اردبیل به لینک‌ها، پیامک‌ها و اپلیکیشن‌های جعلی که عمدتا بوی کلاهبرداری می‌دهد، توجه نکنند.

علی قهرمان طالع ۱۰ خرداد در نشست مشترک فرماندهان انتظامی اردبیل اظهار کرد: عمده کلاهبرداری‌های سایبری در شرایط کنونی مربوط به معرفی اپلیکیشن‌های جعلی در حوزه یارانه معیشتی و همچنین معرفی لینک‌های غیرواقعی است تا به نوعی افراد جا مانده و معترض به پرداخت یارانه‌های معیشتی را به این سمت و سو سوق دهند.

وی تصریح کرد: افرادی که با قطع یارانه و یا به عنوان خانوارهای جا مانده معرفی شدند، عمدتا به دنبال پیامک‌ها و معرفی سامانه‌های سازمان هدفمندی یارانه‌ها هستند تا ثبت‌نام خود را انجام دهند که گاه در تله این جاعلان فضای سایبری گرفتار می‌شوند.

رئیس پلیس فتای استان اردبیل با هشدار به گروه‌های مختلف جامعه گفت: نباید به غیر از سرشماره‌های معتبر سازمان هدفمندی یارانه‌ها و اپلیکیشن‌های معرفی شده، دیگر شماره‌ها مورد پیگیری خانوارها قرار گرفته و در دام جاعلان و شیادان قرار گیرند.

قهرمان طالع افزود: گروه دیگر با دریافت پیامکی از طریق سامانه پیامک جعلی با نشانه سامانه سنا سعی می‌کنند تا در ازای رویت ابلاغ اوراق قضایی از افراد وجوهی را دریافت کنند که نباید ساده‌انگاری کرده و در دام و تله چنین سایت‌های با دامن آلوده گرفتار آیند.

وی خاطرنشان کرد: شایسته است افراد جا مانده از یارانه، یا معترض به این امر و همچنین گروه‌هایی که نسبت به رویت سامانه سنا اقدام می‌کنند، به سایت‌های رسمی مراجعه کرده و از گرفتار شدن در تله چنین سودجویان و جاعلانی خودداری کنند.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۱۰ خرداد ۱۴۰۱ / ۰۹:۲۹
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 1401031007177
  • خبرنگار :