عرضه محصولات ۱۱ شرکت‌ دانش‌بنیان در پاویون نمایشگاه گام دوم

در پاویون شرکت‌های دانش‌بنیان رویداد گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی ۱۱ شرکت دانش‌بنیان محصولات خود را در حوزه‌های مختلف ارائه کردند.

به گزارش ایسنا، صندوق نوآوری و شکوفایی در حاشیه رویداد گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی که از امروز یکشنبه ۸ خرداد آغاز به کار کرد، پاویون شرکت‌های دانش‌بنیان را با حضور ۱۱ شرکت دانش‌بنیان برپا کرده است.  این محصولات به این شرح است:

"دستگاه اندازه‌گیری جابه‌جایی و ارتعاش از راه دور"
این دستگاه با استفاده از تکنیک "ماره" به اندازه‌گیری جابه‌جایی از مرتبه میکرومتر تا میلی‌متر و فرکانس از مرتبه ۱.۰ تا ۳۵۰ هرتز از فاصله دور می‌پردازد.

"سیستم احضار پرستار هوشمند"
یکی از شرکت‌ها پیشرفته‌ترین مدل سیستم احضار پرستار را که دارای قابلیت اتصال به سیستم اعمال کد بیمارستانی و سیستم اطلاعاتی بیمارستان است، عرضه کرده است.

"نرم‌افزار فرآیندکاوی بهفالب"
رسالت اصلی بهفالب، به‌کارگیری داده‌های واقعی موجود در سازمان‌ها جهت کشف و پایش خودکار فرآیندهای کسب و کار است. این نرم‌افزار به دنبال ایجاد بستری برای تحقق تحول دیجیتال در سازمان‌ها است و با شناسایی ناکارآمدی‌ها و گلوگاه‌ها به ایجاد بهبود در تجربه مشتریان کمک می‌کند.

ارائه ۷۷ نوع محصول از سوی یک شرکت‌صنعتی
یکی از شرکت‌های حاضر در این پاویون تاکنون ۷۷ نوع محصول متنوع در حوزه‌های صنایع نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی (مخازن، برج‌های تقطیر، مبدل‌های حرارتی، ایرکولرها، رآکتورها، هیترها، شیرآلات تحت فشار و تجهیزات سرچاهی، جرثقیل)، صنایع معدنی و فولاد (تجهیزات کارخانه سیمان و فولاد، تجهیزات و ماشین‌آلات معدنی)،  تاسیسات حرارتی و دیگ‌های بخار (دیگ‌های بخار واترتیوب و فایرتیوب و دیگ‌های بخار)، ریخته‌گری آلیاژی و آهنگری، فولادهای آلیاژی، فلنج‌ها، رینگ‌های صنعتی، چرخ قطار، گلوله‌های فولادی، نیروگاه‌ها و انرژی‌های تجدیدپذیر، پل و سازه‌های فلزی و تاسیسات بندری را طراحی و تولید کرده است.

"دستگاه‌های بسته‌بندی تری سیلر"
دستگاه‌های بسته‌بندی تری‌سیلر یا همان سیل وکیوم، مناسب بسته‌بندی انواع محصولات غذایی و تجهیزات پزشکی است. از مهمترین امکانات موجود بر روی دستگاه، سیستم MAP است که با استفاده از این روش می‌توان با خارج کردن درصدی از اکسیژن داخل محصول و تزریق گازهای کامل خنثی نیتروژن و کربن‌دی‌اکسید، ماندگاری محصولات غذایی را بدون افزودن هیچ‌گونه ماده شیمیایی و افزودنی افزایش داد.

"میکرو سیلیس"
این محصول یک محلول ضدعفونی‌کننده است که از ضایعات برنج تهیه می‌شود. این محصول پس از اصلاح سطح و عامل‎‌دار ‌شدن به عنوان عامل ضد کف در محلول‌های ضدعفونی کننده استفاده می‌شود. این ماده ضد کف نقش مهمی در ساخت محلول‌های ضد عفونی کننده پایه آب دارد.

"خط کامل گریدینگ (سورتینگ) میوه بر پایه پردازش تصویر"
این خط تولید قادر به تعیین سورت میوه بر اساس وزن و ویژگی‌های ظاهری مانند سایز، رنگ، لکه و آفات روی سطح میوه است.

"دستگاه بی‌خطرساز پسماند عفونی"
این دستگاه پسماند عفونی را به روش حرارت مرطوب بی‌خطر می‌کند و دارای خردکن داخلی است.

"بل میت – بین‌جو"
این محصول یک سامانه مدیریت یادگیری است که دارای بخش‌های متعددی جهت پیشبرد فرآیند یادگیری آنلاین است که از امکانات آن می‌توان سامانه ویدئو کنفرانس بل‌میت، برگزاری دوره‌های آموزشی، آزمون‌های آنلاین و ... را نام برد.

ارائه خدماتی از یک شتاب‌دهنده حوزه محیط زیست
این شتاب‌دهنده در زمینه آب و پساب و محیط زیست فعال است. از جمله خدمات این شتاب‌دهنده می‌توان تخصیص سرمایه بذری، برگزاری کلاس‌های آموزشی، فراهم‌‎سازی خدمات آزمایشگاهی و کارگاهی، منتورینگ و شبکه‌سازی را برشمرد.

"سامانه سیناکر"
سیناکر یک نرم‌افزار خود مراقبتی مبتنی بر هوش مصنوعی است که امکان ذخیره داده‌های قند خون، فشار خون، دمای بدن، وزن و پارامترهای آنالیز بدن را می‌دهد. با ثبت داده‌های سلامت، هوش مصنوعی سیناکر این داده‌ها را بر اساس آخرین دستورالعمل‌های وزارت بهداشت تحلیل می‌کند و شما را از طبیعی یا غیرطبیعی بودن این داده‌ها مطلع می‌کند.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۸ خرداد ۱۴۰۱ / ۱۷:۰۰
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 1401030805985
  • خبرنگار : 30057