به گزارش ایسنا، تفاوت رهبری امام خمینی (ره) در دفاع مقدس با سایر رهبران و فرماندهان جنگها در تاریخ و جهان را باید در نفوذ معنوی شخصیت امام و تأثیر آن در رفتار مردم و نیروهای رزمی جستجو کرد.
زنان در جمهوری اسلامی ایران تاکنون به همه عرصههای سیاسی، فرهنگی، حماسی و تربیتی وارد شدهاند تا با رهنمودهای امام(ره) و مقام معظم رهبری، «مام» ایران باشند. ایرانی که برای ماندگار و مانا شدن، ۷۰۰۰ شهیده زن از تبار «فاطمه(س)» و «زینب (س)» را دارد و هر کدام در نقش مادر، همسر، خواهر، رزمنده و امدادگر یک پشتوانه به شمار میآیند.
امام خمینی (ره) شیواترین کلمات را درباره نقش بانوان در جامعه به کار میبردند. ایشان شایستهترین احترامات را در شأن مقام زن دانسته و در هر موقعیتی آن را یادآور میشدند؛ بخصوص زنان ایران را که در جریان پیروزی انقلاب اسلامی، در برنامههای سازندگی پس از پیروزی و در دوران دفاع مقدس نقشی فعال داشتند، به نیکوترین وجه میستایند و برای آنها احترام فوق العاده قائل هستند.
ایشان بیان میکنند:
«ما مفتخریم که بانوان و زنان پیر و جوان و خرد و کلان در صحنههای فرهنگی و اقتصادی و نظامی حاضر، و همدوش مردان یا بهتر از آنان در راه تعالی اسلام و مقاصد قرآن کریم فعالیت دارند؛ و آنان که توان جنگ دارند، در آموزش نظامی که برای دفاع از اسلام و کشور اسلامی از واجبات مهم است شرکت، و از محرومیتهایی که توطئه دشمنان و ناآشنایی دوستان از احکام اسلام و قرآن بر آنها بلکه بر اسلام و مسلمانان تحمیل نمودند،شجاعانه و متعهدانه خود را رهانده و از قید خرافاتی که دشمنان برای منافع خود به دست نادانان و بعضی آخوندهای بیاطلاع از مصالح مسلمین به وجود آورده بودند، خارج نمودهاند؛ و آنان که توان جنگ ندارند، در خدمت پشت جبهه به نحو ارزشمندی که دل ملت را از شوق و شعف به لرزه درمیآورد و دل دشمنان و جاهلان بدتر از دشمنان را از خشم و غضب میلرزاند، اشتغال دارند.( صحیفه امام؛ ج ۲۱، ص ۳۹۷-۳۹۸)»
انتهای پیام