رحیم سلیمانینژاد در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: در راستای کاهش آلودگی محیطزیست، کاهش موانع تولید و کمک به اقتصاد کشور، پارسال ۱۰۹ واحد صنعتی گازرسانی شد که با اقدامات انجام شده، حجمی بیش از ۴۴ هزار و ۶۰۰ مترمکعب بر ساعت گاز طبیعی با سوخت مایع جایگزین شده که از این تعداد ۱۴ واحد جزو مصوبه شورای اقتصاد است.
وی افزود: بر اساس برنامه در دست اجرا، شرکت گاز استان زنجان موظف به جایگزینی حجم ۴۰ هزار مترمکعبی گاز طبیعی با سوخت مایع بود که با اقدامات انجام شده، شاهد رشد ۱۲ درصدی حجم جایگزینی گاز طبیعی هستیم.
این مسئول از اتصال همه ۱۱ شهرک صنعتی استان به شبکه گاز کشور خبر داد و گفت: همه ۱۱ شهرک صنعتی اشراق، نوآوران، هیدج، شریف، خدابنده، خرمدره، تخصصی روی، طارم، ماهنشان، افق ابهر و شهرک صنعتی انگوران دارای واحد صنعتی فعال و بهرهمند از گاز است.
سلیمانینژاد با بیان اینکه شرکتهای صنعتی بزرگ و فعال خارج از شهرکهای صنعتی نیز از انرژی گاز استفاده میکنند، تصریح کرد: تجهیز شهرکهای صنعتی و شرکتهای فعال به انرژی گاز گامی مهم و اساسی در راستای توسعه صنایع مختلف در استان زنجان است. همچنین دو ناحیه صنعتی فعال ایجرود و ناحیه صنعتی طارم از نعمت گاز طبیعی بهرهمند بوده و سه محور صنعتی ذاکر - بناب، روی و نورین نیز از گاز طبیعی استفاده میکنند.
این مسئول خاطرنشان کرد: بهرهمندی صنایع عمده استان از نعمت گاز طبیعی از جمله نیروگاه ۳ و ۴، کارخانه کریستال، نختایر صبا، سرب و روی، کارخانه سیمان سجاس، فولاد سیادن، روغننباتی جهان، شمشسازان، ریختهگری آلومینیوم، ذوب البرز غرب، کارخانه مینو، شرکت معدنکاران نسوز، کارخانه سفال زنجان، کارخانه آجر زنجان، کارخانه سیمان خمسه، شرکت ریختهگری پیوسته سهند (سایت زرینآباد)، شرکت ریختهگری پیوسته سهند (سایت روستای قیطول)، فولاد البرز آرش، راشا کاسپین و سیم و کابل ابهر؛ نقطه عطفی در توسعه زیرساختی در بخش صنعت و فراهم کردن اشتغال و رفاه بیشتر برای هماستانیها است.
انتهای پیام