فاطمه محمدبیگی عصر چهارم اردیبهشت ۱۴۰۱ ضمن حضور در صحن علنی شورای شهر قزوین، تصریح کرد: خیلی از وظایف مدیریت شهری با نمایندگان مجلس در ارتباط است، بسیاری از مشکلاتی که مردم به خاطر آن به دفتر نمایندگان مراجعه میکنند، مسائل شهری از جمله بازسازی بافت فرسوده، تأمین آب و برق در مناطق شهری جدید، ورودی و خروجی شهر، مدیریت پسماند و بازارچه شهری است.
وی افزود: درصد مراجعین شهری بسیار بالا است و این نشان میدهد که تعامل بین شهرداری و نمایندگان مجلس باید افزایش پیدا کند و ارتباطات تقویت شود و به صورت منظم شکل بگیرد.
نماینده مردم قزوین در مجلس خاطرنشان کرد: برپایی میزخدمت در شهر و مناطق مختلف بسیار مفید است و مردم اگر وحدت ما را ببینند آرامش پیدا میکنند لذا این تعاملات باید افزایش پیدا کند؛ نیمی از جمعیتی که ما نمایندگی آنها را برعهده داریم مربوط به شهر قزوین هستند، از طرفی بسیاری از پروژههای کلان مانند بیمارستان ۷۰۰ تختخوابی مربوط به حوزه شهری است.
وی با اشاره به سفر رئیس جمهور به استان قزوین در هفته جاری، اظهار کرد: انتظار داشتم که به بهانه سفر رئیس جمهور جلسه مشارکتی با مدیریت شهری برگزار شود اما این جلسات کم رنگ است، در حوزه سفر ریاست جمهوری لازم است صدای واحدی از مسئولان استان برای پیگیری مطالبات به گوش برسد.
محمدبیگی عنوان کرد: تعیین تکلیف پروژههای مهم شهری باید در مصوبات سفر قرار بگیرد، در حوزه بازآفرینی شهری و بافت فرسوده باید مبلغ کلانی به استان قزوین اختصاص داده شود، رقم تعیینشده در سفر انتظارات ما را برآورده نمیکند؛ انتظار من از برآورد اعتباری سفر دولت به استان عددی بالای ۱۲ هزار میلیارد تومان بود که تاکنون حاصل نشده است همچنین به همین میزان باید تسهیلات داده شود و با توجه به شاخصهای توسعه استان ۲۲ هزار میلیارد باید اختصاص پیدا کند.
وی بیان کرد: به طور معمول مصوبات سفر رئیس جمهور به پروژههایی اختصاص پیدا میکند که ۵۰ درصد به بالا پیشرفت داشته باشد، در استان قزوین طرحهای با پیشرفت ۵۰ درصد کم است، با این حساب بسیاری از پروژههای استان شامل این سفر نمیشود مانند بیمارستان ۷۰۰ تختخوابی البته با دیپلماسی وسیع توانستیم این پروژه مهم را در دستور کار سفر قرار دهیم و پیشبینی میشود هزار میلیارد تومان برای آن در نظر گرفته شود.
نماینده مردم قزوین، البرز و آبیک در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: بسیاری از پروژههای قزوین زیر ۳۰ درصد پیشرفت دارد که نتوانستیم برای آن اعتبار بگیریم، اما در حوزه کشاورزی، راه و شهرسازی و سرمایهگذاری اتفاقات خوبی رخ داده است.
وی خاطرنشان کرد: در سفر رئیس جمهور باید چند موضوع را مطرح کنیم که یکی از آنها طرح ساماندهی امامزاده حسین (ع) و محدوده آن است و با توجه به وسعت کار باید ۸۰۰ هزار میلیارد اعتبار دریافت میکردیم اما اینطور نشده و رقم بسیار کمی به این طرح اختصاص یافته است، همچنین برای احداث مهدیه و مصلی شهر انتظار داریم بودجه ویژه بگذارند.
محمدبیگی بیان کرد: عمده مساجد قزوین نیازمند کمک زیرساختی است و دولت باید به صورت ویژه بودجه بگذارد، فرصت باقیمانده تا سفر کم است اما برای تأثیرگذاری مصوبات سفر باید نامهنگاری شود تا بتوانیم آن را پیگیری کنیم، به حوزه بودجه ورزشی، بوستان بانوان، پارک مادر و کودک و مجموعه شهربانو که طرحی تفریحی، ورزشی ویژه بانوان است نیز باید توجه ویژه شود.
وی گفت: تأسیس کتابخانه مرکزی قزوین، تکمیل تالار شهر مربوط به اداره کل فرهنگ و ارشاد، تکمیل زیرساختهای جدید فرهنگی، تعیین محور گردشگری از جاده سلامت به سمت بالا، تعیین نقشه بافت تاریخی شهر قزوین، تکمیل محور گردشگری باستانی از خیابان امام و خیابان شهید انصاری، تبدیل کارخانه آرد به موزه صنعت، پارک آشنایی با مشاغل برای کودکان از جمله طرحهایی است که باید مورد توجه قرار بگیرد.
نماینده مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: در خصوص ردیف ملی باغستان هنوز فکر درستی نشده و عملیاتی صورت نگرفته است، باغستان قزوین بینظیر است ما باید از شهرهای دیگر الگوبرداری کنیم؛ باغستان سنتی در اصفهان و باغستان سوریه الگوهای خوبی هستند، در سوریه باغستان را قطعهبندی کرده بودند و میان باغستان جاده کشیده بودند که میتوان الگوبرداری کرد و الگوی جدیدی از باغستان ایجاد و کشت گیاهان دارویی و کاشت نهال بادام و پسته را در دستور کار قرار داد.
انتهای پیام