حسین محمدرضایی در گفتوگو با ایسنا، درباره اعتراضات کشاورزان شرق اصفهان نسبت به نرسیدن آب به اراضی آنها، اظهار کرد: از زمانی که آب زایندهرود در نوبت سوم برای کشاورزان باز شد، دو تا سه روز آب در دریچههای آبیاری کشاورزان به دلیل کمبود آب قابل توزیع نبود و حجم آب بسیار پایین بود.
وی افزود: اگرچه به مرور این شرایط بهتر شد، اما متاسفانه در انتهای شبکهها و کانالهای آبیاری کشاورزان با کمبود آب مواجه شدهاند.
عضو هیئت مدیره نظام صنفی کشاورزی شهرستان اصفهان با بیان اینکه امروز با حضور فرماندار اصفهان و برخی مسئولان آب منطقهای و میرآب زاینده رود بازدیدی از شرق اصفهان انجام شد، گفت: در این بازدید مشخص شد که متاسفانه بخشی از اراضی کشاورزی زیر کشت گندم در شرق اصفهان تشنه و هنوز آبی به آنها نرسیده است.
وی ادامه داد: اگر جریان زایندهرود حداقل دو روز دیگر ادامه یابد و حداقل تا هفتم اردیبهشت آب از سد جاری باشد، اندکی جبران حجم پایین جریان آب در این نوبت را میکند.
محمدرضایی تصریح کرد: متاسفانه اکنون بخشی از اراضی زیر کشت گندم در شرق اصفهان به دلیل نرسیدن آب به آنها از بین رفته و گندم این اراضی خوراک دام و گوسفند شده است.
وی با تاکید بر اینکه خواسته کشاورزان تداوم جریان زایندهرود است، گفت: به دلیل تصمیم وزارت نیرو امکان چنین کاری وجود ندارد و قرار است در سه نوبت آب به مدت ده روز برای کشت کشاورزان شرق اصفهان از سد زایندهرود باز شود و در این فاصله جریان آب به مدت هفت روز در دریچههای آبیاری کشاورزان نباشد.
عضو هیئت مدیره نظام صنفی کشاورزی شهرستان اصفهان تاکید کرد: طبق توافق صنف کشاورزان، آب منطقه ای، جهادکشاورزی و استانداری اصفهان قرار است آب به مدت هفت روز در دریچههای آبیاری کشاورزان نباشد، یعنی آب از سد زایندهرود به صورت بسته و باز شود که هفت روز بعداز قطع آب، دوباره آب در دریچههای کشاورزان جاری شود.
وی درباره برداشت آب زایندهرود در بالادست، گفت: به گفته مسئولان آب منطقهای اصفهان، احتمالاً دریافت حقابه کشاورزان غرب اصفهان اکنون به اتمام رسیده باشد و اکنون با کاهش دبی از سد زایندهرود در این مدت رودخانه برای کشاورزان شرق اصفهان جریان دارد.
محمدرضایی از مدیریت آب استان خواست جریان زایندهرود حداقل تا دو روز بعد از پنجم اردیبهشتماه برای جبران کمبود آب در چند روز اول دوره ادامه یابد.
انتهای پیام