به گزارش ایسنا، به نقل از پایگاه هیل، مارک کلی، سناتور دموکرات آمریکایی یکشنبه عصر در یک ایمیل این سفر را اعلام کرد اما گفت که اطلاعات و جزئیات بیشتر مربوط به برنامه زمانی آن بنا به نگرانی های امنیتی قابل انتشار نیست.
دیگر سناتورهایی که مارک کلی را در این سفر همراهی میکنند شامل کرستن گیلیبراند، کوری بوکر، اد مارکی و همینطور موندر جونز، نماینده دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا هستند.
این قانونگذاران در بیانیه مشترکی اعلام کردند: این هیات قدرتمند اعزامی کنگره آمریکا این فرصت را خواهد داشت تا با رهبران و سربازان ارتش آمریکا در هلند دیدار کرده و دریابد که چطور آمریکا میتواند حمایت از اوکراین و متحدان کشور ما در ناتو علیه جنگ بدون تحریک قبلی و غیرموجه روسیه را ادامه دهد.
او در ادامه این بیانیه اضافه کرد: علاوه بر آن این هیات کنگره با چند تن از رهبران مهم خارجی در کشورهای لهستان، امارات متحده عربی، هند، نپال و آلمان با هدف تقویت روابط در طول این دوره همراه با تنشهای تشدید شده جهانی دیدار خواهد کرد.
در حالی که جنگ اوکراین از ۵۰ روز بیشتر شده، کشورهای قرار گرفته در برنامه این سفر بجز لهستان با تلاشهای تحت رهبری آمریکا به منظور منزوی ساختن روسیه همکاری چندانی نداشتهاند.
هند به عنوان بزرگترین دموکراسی جهان، به واردات نفت روسیه ادامه داده و در رای گیریهای سازمان ملل در خصوص خشونتهای رخ داده در اوکراین بی طرف مانده است.
کشورهای حوزه خلیج فارس نیز در برابر درخواستهای آمریکا برای افزایش تولید نفتشان در بازار جهانی با هدف کاستن از قیمتهایی که در پی تحریم روسیه و تلاشها برای محدود کردن صادرات نفت و گاز این کشور بالا گرفتهاند، مقاومت کردهاند.
آلمان نیز با درخواستها از سوی آمریکا و کشورهای دیگر در اروپا به منظور تحت فشار قرار دادن ذخایر ارزی روسیه از طریق قطع واردات نفت و گاز مخالفت کرده است.
لهستان، به دلیل نزدیکی جغرافیایی خود به اوکراین، سهم مهمی در پاسخ بینالمللی به جنگ این کشور ایفا کرده و با سازمانهای غیرانتفاعی برای اسکان دادن و تامین تغذیه جمعیت چند میلیونی پناهندگانی که از آغاز جنگ از اوکراین فرار کردهاند، همکاری میکند.
نپال از جمله معدود کشورهای آسیایی است که حمله روسیه به اوکراین را محکوم کرده و از سیاست بی طرفی بینالمللی خود فاصله گرفته است.
این گروه از قانونگذاران آمریکایی یکی از چندین هیات اعزامی کنگره آمریکا است که از زمان شروع جنگ مذکور به سفرهایی که عمدتا متمرکز بر اروپا بوده، رفتهاند.
یک گروه از قانونگذاران دو حزب اصلی کنگره آمریکا به رهبری کوین مک کارتی جمهوریخواه، رهبر اقلیت مجلس نمایندگان آمریکا در اوایل ماه جاری میلادی از لهستان بازدید کردند.
انتهای پیام