به گزارش ایسنا به نقل از نشنال، انتظار میرود زائرانی که از خارج از عربستان به این کشور سفر میکنند، ۸۵ درصد از کل تعداد حجاج امسال را تشکیل دهند، این در حالی است که طی دو سال گذشته به دلیل شیوع ویروس کرونا از حضور زائران بینالمللی ممانعت شده بود.
وزارت حج و عمره عربستان همچنین اعلام کرد حفظ امنیت و زائران حج و همچنین زائران مسجدالنبی برای دولت خادم حرمین شریفین از اهمیت بالایی برخوردار است و این کشور میخواهد به «حداکثر» زائران فرصت انجام حج از سراسر جهان را بدهد.
درخواست برای انجام حج برای افراد زیر ۶۵ سال که واکسن کووید-۱۹ را از وزارت بهداشت عربستان سعودی دریافت کردهاند، آزاد خواهد بود. زائرانی که از خارج از عربستان میآیند نیز موظفند آزمایش PCR منفی را که در عرض ۷۲ ساعت قبل از زمان عزیمت به این کشور گرفته شده است، ارائه دهند.
همچنین مقامات سعودی از همه زائران درخواست کردهاند پروتکلهای بهداشتی را رعایت کرده و اقدامات پیشگیرانه لازم را برای حفظ سلامت و ایمنی خود در حین انجام مناسک حج رعایت کنند.
در سال ۲۰۲۰، عربستان مرزهای خود را برای مهار شیوع کووید-۱۹ بست و حج تنها به ۱۰۰۰ زائر داخلی محدود شد. سال گذشته، وزارت حج اعلام کرد که فقط ساکنان و شهروندان مجاز به انجام حج هستند که شمار آنها به دلیل تهدید سلامتی ناشی از همهگیری کووید-۱۹ به ۶۰ هزار نفر محدود شد.
وزارت حج عربستان سعودی پس از دو سال کاهش قابل توجه شمار زائران اوایل هفته اعلام کرد به یک میلیون زائر از داخل و خارج از این کشور اجازه خواهد داد تا در مراسم حج امسال شرکت کنند.
مراسم حج به طور معمول میزبان حدود دو میلیون مسلمان است و سالانه ۱۲ میلیارد دلار برای عربستان سعودی درآمد دارد. مراسم حج امسال قرار است از ۱۶ تیرماه آغاز شود.
انتهای پیام