معاون عمرانی استانداری کرمانشاه:

هواشناسی پیش‌بینی دقیق‌تری درباره گرد و غبار بدهد

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کرمانشاه از هواشناسی استان خواست اطلاعات و پیش‌بینی دقیق‌تری درباره زمان و چند و چون ورود ریزگردها به استان تهیه کند تا بتوان تصمیم‌گیری درست و به موقعی، خصوصا برای تعطیلی مدارس داشت.

منوچهر فرخی در کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوا که امروز (۲۳ فروردین) برگزار شد، با بیان اینکه استان کرمانشاه امسال درگیر مهمان ناخوانده‌ای بوده که تاکنون هشت روز هوای استان را غیراستاندارد کرده، گفت: ریزگردها بهار امسال را به کام ما تلخ کرد.

وی ادامه داد: اگرچه منشا توده‌های گرد و غبار خارج از استان است و حل آن به پیگیری‌های بین‌المللی نیاز دارد، اما می‌توان کارهایی هم در استان انجام داد که تبعات آن برای مردم کمتر شود.

به گزارش ایسنا، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کرمانشاه داشتن اطلاعات دقیق و به لحظه برای تصمیم‌گیری درباره ریزگردها در استان را بسیار ضروری دانست و اظهار کرد: متاسفانه طی روزهای اخیر پیش‌بینی درستی از هواشناسی درباره ریزگردها نداشتیم.

فخری اضافه کرد: اگرچه قبول داریم گاهی پیش‌بینی‌ها انحراف دارد، اما تغییر اطلاعات و پیش‌بینی‌ها تا این اندازه پذیرفتنی نیست.

وی عدم رسیدن به موقع اطلاعات و حتی گاهی متناقض بودن آنها را یکی از دلایل تاخیر در تصمیم‌گیری‌ها خصوصا در زمینه تعطیلی مدارس اعلام کرد و گفت: با این روند کل استان زیر سوال می‌رود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کرمانشاه نقش رسانه‌ها و خصوصا صدا و سیما را نیز در زمینه اطلاع رسانی به مردم بسیار ضروری دانست و خاطرنشان کرد: لازم است صدا و سیما با دعوت از پزشکان، اساتید و صاحب نظران به تبیین ابعاد مختلف پدیده ریزگردها بپردازد.

فخری به تعطیلی مدارس هم اشاره کرد و یادآور شد: سلامت دانش آموزان نسبت به هرچیزی اولویت است، اما در کنار آن تلاش می‌کنیم شور و شوقی که به دلیل بازگشایی مدارس ایجاد شده از بین نرود.

وی با بیان اینکه از ابتدای ورود ریزگردها هر روز دو جلسه با این موضوع و با هدف تصمیم‌گیری‌های مناسب برای استان برگزار می‌شود که نشان از حساسیت موضوع دارد، عدم حضور مدیران استان در این جلسات را غیرقابل پذیرش دانست و گفت: این موضوع نشان از بی توجهی به سلامت مردم دارد.

سلمان محمدی مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه نیز در ادامه این جلسه بر لزوم عادی شدن روند حضور دانش آموزان در مدارس تاکید کرد و گفت: اگر در روزهایی که به دلیل گرد و غبار مدارس تعطیل است آموزش‌ها را به بستر "شاد" ببریم، ممکن است با پایان گرد و غبار باز هم دانش آموزان آموزش در "شاد" را ادامه بدهند و به مدرسه نیایند.

وی  اضافه کرد: بیماری کرونا طی سه سال تحصیلی اخیر صدمات زیادی به سیستم آموزشی و سلامت جسمی، اجتماعی و روانی دانش آموزان وارد کرده و تلاش می‌کنیم روند آموزش‌ها عادی سازی شود.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۲۳ فروردین ۱۴۰۱ / ۱۳:۴۱
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1401012313202
  • خبرنگار : 50181