به گزارش ایسنا، با توجه به اهمیت همکاریهای آموزشی، تحقیقاتی و فناوری میان دانشگاهها و مراکز پژوهشی برای مشارکت فعال و تبادل استادان و محققان در زمینه علم و فناوری و به منظور گسترش روابط علمی و فرهنگی میان جمهوری اسلامی ایران و دولت چندملیتی بولیوی در چارچوب تفاهمنامه همکاری علمی، آموزشی و فرهنگی میان دو کشور و با هدف ترویج و توسعه همکاری علمی، پژوهشی و اجرایی برای استفاده از ظرفیتها و توانمندیهای دو طرف در زمینههای مورد علاقه در حوزه علوم انسانی و اجتماعی، بر اساس اصول برابری و منافع مشترک، تفاهمنامه همکاری علمی بین دانشگاه علامه طباطبایی و دانشگاه عالی سان سیمون دولت چندملیتی بولیوی به امضا رسید.
در مراسم امضای این تفاهمنامه، دکتر عبدالله معتمدی، سرپرست دانشگاه علامه طباطبایی، ضمن معرفی دانشگاه و فعالیتهای انجام شده در این دانشگاه، گفت: علاقهمند هستیم ضمن گسترش ارتباطات بینالمللی با کشورهای مختلف و دانشگاههای بزرگ، با همکاری دانشگاه سان سیمون مقطع کارشناسی ارشد و دکتری زبان اسپانیولی را در این دانشگاه و کرسی زبان فارسی را در دانشگاه سان سیمون راهاندازی کنیم.
وی با اشاره به اینکه دانشگاه علامه طباطبایی در چند دانشگاه کشورهای مختلف مانند چین، قزاقستان و ازبکستان کرسی زبان فارسی دارد، افزود: این دانشگاه آمادگی لازم را برای تبادل استاد، دانشجو و انجام پروژههای مشترک دارد. امیدواریم با شناخت ظرفیتهای دو دانشگاه، امکان لازم برای عملیاتی شدن مفاد تفاهم نامه شناسایی شود.
مهندس خولیو سزار مِدینا گامبوئا، رئیس دانشگاه عالی سان سیمون ضمن ارائه گزارشی از امکانات و ظرفیتهای این دانشگاه، اظهار داشت: امضای تفاهمنامه شروع خوبی برای همکاریهای دوجانبه است. برقراری ارتباط و حضور در دانشگاه علامه طباطبایی برای ما شگفتانگیز است. این دو دانشگاه میتوانند در حوزههای علوم اجتماعی و انسانی، زبان، نفت و گاز و در زمینه برگزاری دورههای آموزش ضمن خدمت، همکاریهای مطلوبی داشته باشند.
به نقل از وزارت علوم، مبادله دادههای علمی، کتاب، نشریات علمی و اسناد علمی و پژوهشی در حوزههای آموزشی، پژوهشی و فنی مورد علاقه طرفین، مبادله مقالات برای چاپ در نشریات مربوطه، چاپ نشریات و کتابهای مشترک، ایجاد تسهیلات طرفین برای یکدیگر به منظور شرکت در فعالیتهای علمی، تبادل استاد، دانشجو، پژوهشگر و کارشناس برای انجام طرحهای پژوهشی و آموزشی و شرکت در همایشها، کارگاههای آموزشی، گردهماییها و نشستهای بینالمللی، برگزاری مشترک همایش، سمینار، کارگاه و دورههای آموزشی به منظور توانمندسازی علمی، اعطای امکانات متقابل برای فرصتهای مطالعاتی و مشارکت در تدوین دورههای جدید از جمله زمینههای همکاری این تفاهمنامه است.
انتهای پیام