بلینکن: آمریکا و متحدانش در حال "ایجاد فشار" علیه روسیه هستند

وزیر خارجه آمریکا گفت که آمریکا و متحدانش از طریق اعمال تحریم‌ها در حال "ایجاد فشار علیه روسیه" هستند و همچنین حضور ناتو را در شرق تقویت می‌کنند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آناتولی، آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا در یک کنفرانس خبری در بروکسل عنوان داشت: ما با هم از طریق "تحریم‌های بی‌سابقه" در حال ایجاد فشار علیه کرملین هستیم. ما همچنین توان دفاعی ناتو را در شرق تقویت می‌کنیم.

وزیر خارجه آمریکا در مقر ناتو با اشاره به مقامات رسمی گروه ۷، نمایندگان اتحادیه اروپا و متحدان در منطقه آسیا- آرام گفت که یک "ائتلاف گسترده و چشمگیر" در برابر حملات روسیه، از اوکراین حمایت می‌کند.

وی مسکو را متهم کرد و افزود که روسیه "نه تنها یک کشور را بلکه نظم کل جهان" را مورد هدف قرار داده است.

آنتونی بلینکن با اشاره به گزارش‌های معتبری از "خشونت و جنایات جنگی" در بوچا گفت: تصاویر و گزارش‌های دلخراشی که از بوچا و سایر مناطق اوکراین منتشر شده، اتحاد دسته‌جمعی ما را تقویت کرده است.

وی اظهار کرد: پاسخگویی به خودی خود امری ضروری و حیاتی است.

بلینکن در ادامه تصریح کرد: "جنایات قبلی" که در درگیری‌های دیگر انجام شده بود، براساس برخی از شواهد و حقایق به نتیجه رسید؛ گرچه این تحقیقات سال‌ها طول کشید اما ما به نتیجه رسیدیم.

به گفته وزیر خارجه آمریکا، ایالات متحده از آغاز درگیری ۱.۷ میلیارد دلار به اوکراین کمک کرده است تا بتواند از خود دفاع کند.

وی همچنین به مسئله سوخت اشاره‌ کرد و گفت: اروپا سال‌ها به سوخت فسیلی روسیه متکی بوده اما اکنون به دنبال جایگزین دیگری است.

در میان مسائل مختلفی که آنتونی بلینکن درخصوص حمله روسیه به اوکراین اشاره کرد، تعداد پناهجویانی که از اوکراین به سایر کشورها گریخته‌اند، از دیگر مسائلی بود که وی درخصوص آن اظهار نظر کرد.

وزیر خارجه آمریکا افزود که ۱۱ میلیون اوکراینی خانه‌های خود را به علت جنگ در اوکراین ترک کرده‌اند و جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا اعلام کرده که دولت این کشور (آمریکا) بیش از یک میلیارد دلار به کمک‌های بشردوستانه جدید اختصاص خواهد داد.

همچنین خبرگزاری اسپوتنیک گزارش داد که وزیر امور خارجه آمریکا گفته که ایالات متحده ممکن است راه اتحادیه اروپا را در "اخراج دیپلماتهای روسی" دنبال کند.

هنگامی که از بلینکن درخصوص اینکه آیا آمریکا در رابطه با اخراج دیپلمات‌های روسی راه اتحادیه اروپا را در پیش خواهد گرفت یا خیر، پرسیده شد، پاسخ داد: ما همیشه به دنبال این راه بوده‌ایم و آن را ادامه خواهیم داد.

بلینکن گفت: گاهی ضروری است با دیپلمات‌های کشورهای مختلف که "رابطه خصمانه‌ای با حقیقت" دارند، برخورد و مقابله کرد. این بخشی از کار است.

ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه در تاریخ ۲۴ فوریه حمله به اوکراین را با هدف "نازی زدایی" و جلوگیری از پیوستن این کشور به ناتو آغاز کرد؛ حمله‌ای که روسیه خود آن را "عملیات ویژه نظامی" نامیده است و باعث شده که غرب واکنش‌های مختلفی نسبت به این مسئله نشان دهد و "شدیدترین تحریم‌ها" را علیه روسیه اعمال کند.

انتهای پیام

  • جمعه/ ۱۹ فروردین ۱۴۰۱ / ۰۹:۱۱
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1401011909688
  • خبرنگار : 71660