مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی لامرد تاکید کرد:

تمرکز بر روی مشاغل دانش‌ بنیان برای تحقق شعار سال

مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی لامرد با بیان اینکه از طرح‌های نو و فناورانه در راستای تحقق شعار سال حمایت می‌کنیم، خواستار تمرکز بر روی مشاغل دانش بنیان شد.

احسان انصاری در جلسه شورای اداری منطقه ویژه اقتصادی لامرد با اشاره به نامگذاری سال به نام «تولید، دانش بنیان، اشتغال آفرینی»، افزود: بزرگترین مشکل و چالش کشور، اقتصاد و معیشت مردم است و تلاش مضاعف و جهادی و فعال کردن مشاغل دانش بنیان، راه نجات اقتصاد کشور است.

به نقل از منطقه ویژه اقتصادی لامرد، او با تاکید بر اینکه نباید با تزریق ناامیدی به نفس خود و جامعه آسیب وارد کنیم، ادامه داد: نامگذاری امسال نشان از اهمیت مقوله تولید است. به نظر می‌رسد تاکید بر این موضوع به دلیل ماهیت تولید است، چرا که تولید تنها مقوله اقتصادی است که با ایجاد تحول در آن تمام شاخص‌های اقتصادی تحت تاثیر قرار می‌گیرد.

مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی لامرد با مستعد قلمداد کردن منطقه ویژه برای حضور شرکت‌های دانش بنیان عنوان کرد: از طرح‌های نو و فناورانه حمایت می‌کنیم و از همه همکاران تقاضا دارم که بر روی مشاغل دانش بنیان تمرکز کنند.

انصاری تاکید کرد: منطقه ویژه باید در خصوص تحقق شعار سال بیشترین اهتمام داشته باشد.

او در ادامه به روند فعالیت‌ها و عملکرد منطقه ویژه پرداخت و بیان کرد: یکی از مسائل مهم و حیاتی طرح انتقال آب از خلیج فارس به منطقه ویژه اقتصادی لامرد بود که باید اقدام موثری انجام می‌دادیم تا بتوانیم آب پایدار در منطقه ویژه داشته باشیم.

مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی لامرد افزود: با سرمایه گذار طرح جلسات متعددی برگزار و در تیرماه ۱۴۰۰ یک الحاقیه‌ای پیرو قرار داد قبل منعقد کردیم که این اقدام موجب شد تا عملیات لوله گذاری شروع و آبرسانی به شهرستان لامرد با جدیت بیشتری انجام شود.

انصاری ادامه داد: این پروژه متاسفانه متوقف شده بود که با حمایت‌های ایمیدرو احیاء و عملیات لوله گذاری آن آغاز شد.

او در بحث برق پایدار، به ایجاد نیروگاه ۹۱۳ مگاواتی غدیر اشاره کرد و گفت: مهمترین هدف از ساخت این نیروگاه تامین و حفظ پایداری برق صنعت آلومینیوم جنوب به عنوان یکی از بزرگترین کارخانه‌های آلومینیوم کشور و سایر صنایع مستقر در منطقه ویژه اقتصادی لامرد است که با پیگیری‌های مضاعف ایمیدرو این مگا پروژه در حال ساخت است.

مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی لامرد در خصوص زیر ساخت‌های اصلی این هم گفت: در ابتدا در بحث زیر ساخت‌ها بضاعتمان خیلی کم بود. زیر ساخت‌هایی مانند آب سرمایه گذار، برق سرمایه گذار، سوله، جاده‌های شریانی و اصلی و ... باید با برنامه ریزی اصولی زیر ساخت‌ها را ایجاد و گسترش می‌دادیم که با حمایت‌های ایمیدرو اتفاقات مهم و قابل اعتنایی در حوزه سرمایه گذاری در زیر ساخت‌ها رقم خورد.

انصاری با اشاره به وضعیت برگزاری مناقصات در سال ۱۴۰۰ بیان کرد: بیش از ۱۲ هزار میلیارد ریال مناقصه برگزار شده و در حال اجراست، نزدیک به ۸ هزار میلیارد ریال مناقصه در حال برگزاری است و  قریب به ۱۹ هزار میلیارد ریال مناقصات در مرحله پیش از فراخوان قرار دارد.

او عنوان کرد: حجم سرمایه گذاری در حوزه پتروشیمی ۲۳۹ میلیون دلار بصورت ارزی و بالغ بر ۱۴۵۰۰ میلیارد بصورت ریالی است.

انصاری ادامه داد: دو طرح پتروشیمی با مساحت ۲۰هکتار و یک طرح صنایع معدنی به مساحت ۵ هکتار نیز در شرف واگذاری داریم.

او خاطرنشان کرد: با توجه به اختصاص ۵ میلیون متر مکعب خوراک گاز، جلسات متعدد با وزارت نفت در خصوص افزایش میزان به ۳۷ میلیون متر مکعب گاز به منظور تامین خوراک پتروشیمی‌ها و تسهیل حضور پتروشیمی‌ها در منطقه در حال انجام است.

مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی لامرد در ادامه به رشد ۳۷ درصدی عملکرد ایمنی و بهداشت منطقه ویژه اقتصادی لامرد در ممیزی عملکرد سالیانه شرکت‌های تابعه سازمان، رشد ۳۵۲ درصدی درآمد حاصل از صادرات کالا در سال ۱۴۰۰ نسبت به سال ۹۹،  و رشد ۲ و ۵۶۴ درصدی تولید آب شیرین، تولید بیش از ۲۹۲ هزار مترمکعب آب شیرین از آذرماه ۹۹ تا کنون اشاره کرد.

انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۱۸ فروردین ۱۴۰۱ / ۰۹:۵۶
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1401011809237
  • خبرنگار :