به گزارش ایسنا، بر اساس اعلام وزارت بهداشت، نکات تغذیهای برای داشتن وعده سحری سالم در ادامه میآیند:
- باید توجه کرد که وعده غذایی سبک مانند پلو و خورشت یا حتی سبکتر مانند صبحانه برای سحری مناسب است.
- همچنین در وعده سحری از مقدار مناسبی سبزی و سالاد استفاده شود؛ چراکه سبزی و سالاد علاوه بر داشتن ویتامین، آب مورد نیاز بدن را هم تامین میکنند.
- در وعده سحری از غذای مغذی، اما کم حجم، کم نمک، کم شکر و کم روغن استفاده کنید.
- نوشیدنیهای گازدار، شربتهای خیلی شیرین و چای پر رنگ موجب تشنگی و خشکی دهان و گلو شده و بهتر است که استفاده نشوند.
- غذاهای پر ادویه و پر روغن مانند کتلت و... منجر به تشنگی شده و بهتر است که استفاده نشوند.
- در عین حال از خوابیدن بلافاصله پس از خوردن وعده سحری خودداری کنید.
انتهای پیام