علی زینی وند پیش از ظهر امروز 15 فررودین ماه در حاشیه بازدید از مدارس شهر کرمان گفت: خدا را شاکریم که پس از حدود دو سال شاهد حضور پرنشاط دانش آموزان در محیط مدرسه هستیم.
وی به تبیین اقدامات آموزش و پرورش استان در راستای افزایش سرانه آموزشی پرداخت و اظهار کرد: امیدواریم مشکل کمبود فضای آموزشی کرمان به صورت اساسی حل شود.
استاندار کرمان با بیان اینکه بازگشایی مدارس یک تدبیر سراسری بوده و مختص این استان نیست و در ادامه با اشاره به زمان بازگشایی مدارس سایر کشورها، عنوان کرد: مدارس ما دیر حضوری شدند و حضور دانش آموز در محیط مدرسه بسیار اهمیت دارد و ضرورت بازگشایی مدارس قابل انکار نیست و همه مدارس باید به صورت حضوری فعال شوند و از آموزش مجازی باید به عنوان یک آموزش تکمیلی استفاده کرد.
وی در ادامه با یادآوری جلسات ستاد ملی مقابله با کرونا در زمینه نحوه بازگشایی مدارس، بیان کرد: متاسفانه آموزش کامل مجازی تاثیر بسیار زیادی بر روی افت تحصیلی دانش آموزان گذاشته بود و تداوم این وضعیت خلائی در نظام آموزشی ایجاد می کرد.
زینی وند در ادامه با اشاره به واکسیناسیون صورت گرفته اظهار کرد: حدود 90 درصد دانش آموزان 12 سال به بالا واکسینه شده اند و همچنین 30 درصد زیر 12 ساله ها واکسینه شده اند و گفتمانی با والدین در زمینه واکسیناسیون فرزندان زیر 12 سال شان خواهیم داشت.
وی ضمن تاکید بر لزوم واکسینه شدن همه دانش آموزان افزود: در شرایط امروز نگرانی جدی برای سلامت دانش آموزان نداریم و تمهیدات لازم اندیشیده شده است و به والدین هم توصیه داریم در صورت مشاهده علایم بیماری در فرزندشان از حضور آنها در مدرسه ممانعت کنند.
استاندار کرمان برلزوم رعایت پروتکل های بهداشتی در مدارس و سرویس مدارس تاکید کرد و ادامه داد: قبول داریم بحث اجرای فاصله گذاری اجتماعی در همه مدارس قابل اجرا نیست و ساختار مدارس به گونه ای نیست که کلاس های 10 تا 20 نفره تشکیل دهیم.
وی بیان کرد: به والدین این اطمینان را می دهیم که نظارت و بازرسی لازم بر نحوه رعایت شیوه نامه های بهداشتی در مدارس توسط دانشگاه علوم پزشکی و آموزش و پرورش صورت می گیرد و اگر در مدرسهای سلامت عمومی دانش آموزان در خطر باشد به صورت اقتضایی عمل خواهیم کرد.
زینی وند خود را یک معلم و آشنا با فضای آموزشی دانست و گفت: قبول داریم که کنترل کلاس های با جمعیت ۴۰ نفر برای معلم سخت است و تدابیری اندیشیده خواهد شد که سال تحصیلی 1402-1401 این مشکل تا حدودی حل و مدارس با شور نشاط بیشتری بازگشایی شوند. گفتنی است در پایان سال تحصیلی حاضر امکان تفکیک مدارس شلوغ را نداریم.
وی درباره فرزندان خود نیز گفت: یک فرزند پیش دبستانی دارم و قبل از سال حضوری در کلاس درس حاضر بوده است و دو فرزند دانشجو دارم که فرزندان دانشجویم از روز گذشته در کلاس درس حاضر شده اند.
استقبال دانشآموزان از حضوری شدن مدارس
رضا رضایی مدیرکل آموزش و پرورش نیز گفت: مدارس استان از روز گذشته به صورت حضوری فعالیت خود را آغاز کرده اند و شاهد استقبال دانش آموزان از بازگشایی مدارس هستیم.
وی با بیان این مطلب که سرانه فضای آموزشی شهر کرمان از متوسط کشوری پایین تر است، ادامه داد: دیگر کلاس غیر حضوری به صورت گذشته نخواهیم داشت و آموزش حضوری خواهد بود.
رضایی بیان کرد: "عطا احمدی" خیر مدرسه ساز طبق قول مساعد برای احداث پنج مدرسه جدید در شهر کرمان را داده اند و وزیر آموزش و پرورش نیز قول داده که مدارس نیمه تمام استان را در سال جاری تکمیل کند.
به گزارش ایسنا، استاندار کرمان از دبستان دخترانه معرفت بازدید کرد و به پیشنهادات و گلایه های معلمین این مدرسه را شنید.
برپایه این گزارش؛ در این دبستان 806 دانش آموز در یک شیفت مشغول به تحصیل هستند که امروز 702 نفر آنها در کلاس های درس حاضر بودند، متاسفانه در دبستان معرفت کلاس های 48 و 49 نفره نیز وجود دارد که فاصله گذاری اجتماعی در آن کلاس ها به خوبی اجرا نمی شود.
گفتنی است همه دانش آموزان ماسک زده بودند.
گلایه معلمین از تراکم بالای کلاس ها بود و حضوری شدن مدارس را اقدامی مناسب دانستند.
دغدغههای دانش آموزان کرمانی
در ادامه علی زینی وند از مدرسه پسرانه دوره دوم متوسط شریعتی بازدید کرد و در جمع محصلین این مدرسه حضور یافت و نظراتشان در مورد مشکلات شهری جویا شد که دانش آموزان از نبود تفریحات مناسب در داخل شهر برای جوانان گلایه کردند و همچنین خواستار ایجاد مکان های مناسب تر و بیشتری برای زائرین مرقد سردار حاج قاسم سلیمانی شدند.
استاندار کرمان در واکنش به درخواست ها و دغدغه های دانش آموزان گفت: تا دو ماه آینده طراحی گلزار شهدای کرمان به پایان می رسد.
وی ادامه داد: کلنگ احداث اردوگاه فرهنگی تربیتی شهید حاج قاسم سلیمانی چندی پیش به زمین زده شد و این اردوگاه زیباترین اردوگاه کشور خواهد بود.
زینی وند در خصوص فضاسازی شهر کرمان نیز اظهار کرد: شهر کرمان در خور نام و آوازه اش باید زیباتر از وضع موجود باشد و باید به مبلمان و فضاسازی آن توجه بیشتری شود.
وی در واکنش به سخنان یکی از دانش آموزان مبنی بر وجود دانش آموزان با استعداد در مناطق حاشیه شهر که به آنها توجه نمی شود، تاکید کرد: زمینه های برای کمک به دانش آموزان با استعداد در مناطق محروم ایجاد شده لذا این دانش آموزان را حتما به مدیرکل آموزش و پرورش معرفی کنید.
انتهای پیام