به گزارش ایسنا و به نقل از دیلیمیل، تصاویری از مراسم آغازین یک بازی بیسبال نشان میدهد که سرمربی یک تیم بیسبال ژاپنی با موتور پرنده هیبریدی نیم میلیون پوندی وارد ورزشگاه خانگی خود میشود.
"تسیوشوی شینجو"(Tsuyoshi Shinjo) سرمربی جدید تیم بیسبال "هوکایدو نیپون هام فایترز"(Hokkaido Nippon Ham Fighters) سوار بر یک وسیله نقلیه پرنده آیندهنگرانه موسوم به "ایکستوریسمو"(XTurismo) که به شکل یه موتورسیکلت پرنده است، به ورزشگاه "ساپورو" وارد شد.
این وسیله نقلیه پرنده که به عنوان نقطه تلاقی بین یک موتورسیکلت، یک پهپاد و یک هواپیمای عمودپرواز توصیف میشود، میتواند تا ۴۰ دقیقه با سرعت ۱۰۰ کیلومتر در ساعت(۶۰ مایل در ساعت) حرکت کند.
"ایکستوریسمو" مانند یک پهپاد کوچک به نظر میرسد که مانند موتورسیکلت، با یک صندلی برای حمل یک مسافر طراحی شده است.
"شینجو" یک بازیکن باسابقه بیسبال است که سابقه بازی در لیگ بیسبال را در کارنامه دارد و اکنون در ۵۰ سالگی، هدایت یک تیم بیسبال ژاپنی را بر عهده گرفته است که در اولین بازی خانگی این تیم با این شمایل وارد ورزشگاه شد.
"شینجو" در حالی که نورافکن روی او میتابید، با "ایکستوریسمو" از زمین بلند شد و حدود یک دقیقه بعد پرواز کرد و سپس روی زمین نشست.
"ایکستوریسمو" که ساخته یک استارتاپ ژاپنی مستقر در توکیو به نام "A.L.I" است، ۵۰۰ هزار پوند (۶۸۲ هزار دلار) قیمت دارد.
این موتور پرنده از یک موتور احتراق داخلی نیرو میگیرد که توسط دو پروانه اصلی به حرکت درمیآید که در جایی قرار دارند که چرخها در یک موتورسیکلت معمولی قرار دارند.
در عین حال، چهار پروانه کمکی نیز در گوشههای این وسیله نقلیه قرار گرفتهاند که تثبیت کننده آن هستند.
به گفته شرکت سازنده، "ایکستوریسمو" از همان فناوری کنترل ارتفاع استفاده میکند که این شرکت در حال حاضر در پهپادهای بدون سرنشین خود از آن بهره میبرد و پروازی آرام و ایمن را تضمین میکند.
زمانی که "ایکستوریسمو" روی زمین فرود میآید، روی دو میله فرودی مشابه با میلههایی که در یک بالگرد معمولی دیده میشوند، قرار میگیرد.
این هاوربایک علاوه بر استفاده به عنوان یک وسیله سرگرمی در اوقات فراغت، پتانسیل کمک به نجات افراد از حوادث دریایی را دارد.
گفتنی است که "ایکستوریسمو" در پاییز گذشته در جریان یک پرواز آزمایشی در یک پیست مسابقه خالی در دامنه کوه فوجی رونمایی شد. "ایکستوریسمو" در طول این پرواز نمایشی که توسط انبوهی از مهمانان و اعضای مطبوعات مشاهده شد، چند متر از سطح زمین بلند شد و حدود یک و نیم دقیقه بر فراز مسیر پیست مسابقه پرواز کرد.
یکی از اشکالات طراحی "ایکستوریسمو" ممکن است صدای غرش کَرکننده موتور و شش پروانه آن باشد، به شکلی که برخی از تماشاچیان ناچار به گرفتن گوشهای خود شدند.
شرکت سازنده "ایکستوریسمو" اعلام کرد که ۲۰۰ عدد از آن را با وزن ۳۰۰ کیلوگرم برای تحویل در نیمه اول سال ۲۰۲۲ تولید خواهد کرد.
انتهای پیام