به گزارش ایسنا، داود طلوعی بیان کرد: براساس برنامه ابلاغی وزارت راه و شهرسازی سهم استان قم در طول دوره چهار ساله، ساخت ۶۳ هزار واحد مسکونی است.
وی افزود: این سهم از ساخت برای مجموعه استان و همه شهرهای آن است که بخش خود مالکین و داخل محدوده بافت فرسوده را نیز شامل میشود.
طلوعی توضیح داد: تاکنون حدود ۱۳۰ هزار متقاضی مسکن در استان قم در سامانه نام نویسی کرده اند که برای کمتر از یک سوم از این تعداد، زمین تأمین شده است.
وی گفت: طبق پیش بینیها، حدود یکصد هزار متقاضی در نهایت حائز شرایط چهار گانه خواهند بود و با توجه به سیاست دولت سیزدهم می بایست برای این تعداد از متقاضیان، واحد مسکونی تأمین شود.
طلوعی تصریح کرد: بر این اساس میبایست از ظرفیت اراضی که در سالهای گذشته واگذار شده اما هیچ گونه ساخت و سازی در مهلت مقرر در آن ها انجام نشده است استفاده کرد و تمامی آن ها به حکم قانون و برگه واگذاری، باز پس گیری شود.
معاون مسکن و ساختمان اداره کل راه و شهرسازی استان قم در پایان گفت: با رصد دقیق و وفق قانون و ضوابط قرارداد واگذاری، چنانچه مهلت قانونی ساخت و ساز در اراضی ملی واگذار شده، سپری شده باشد این اداره کل نسبت به باز پس گیری و تغییر کاربری آن به مسکونی، در راستای خانه دار کردن مردم شهر قم اقدام خواهد کرد.
انتهای پیام