داریوش امانی در حاشیه بازدید از روند جابجایی کالاهای اساسی در بندر امام خمینی (ره) که امروز (۴ فروردین ماه) انجام شد، اظهار کرد: در این سفر، از بندر امام (ره) و حمل کالای اساسی بازدید کردیم و حتی در ایام تعطیل جا به جایی کالای اساسی در حال انجام است.
به گزارش ایسنا، وی افزود: هر ساله شاهد تردد کاروان های راهیان نور از جاده های خوزستان هستیم اما در دو سال گذشته به دلیل شیوع کرونا کمتر این ترددها انجام شد و از ابتدای تردد کاروان های راهیان نور و از اواخر سال ۱۴۰۰ تاکنون ۵ هزار و ۸۰۰ دستگاه اتوبوس در خوزستان تردد داشتند و حدود ۳۳۴ هزار نفر تنها از ظریق ناوگان حمل و نقل عمومی از این اماکن بازدید کردند.
امانی بیان کرد: از قبل پیش بینی شده بود که خوزستان مقصد سفر بسیاری از مردم باشد. اکنون هم میزان تردد در محورهای مواصلاتی خوزستان طی امسال نسبت به مدت مشابه در سال گذشته بیش از ۸۰ درصد افزایش داشته است.
وی عنوان کرد: تاکنون با اقدامات انجام شده تصادفات مدیریت شده، به گونه ای که آمار تصادفات نسبت به مدت مشابه سال گذشته کاهشی بوده است که امیدواریم این روند ادامه یابد.
معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: در سال ۱۴۰۰ حدود ۴۶ میلیون تن کالا از خوزستان جا به جا شد و میانگین رشد در کشور ۳ درصد و در خوزستان ۹ درصد بوده است که این موضوع نشان دهنده حجم کالاهای تولیدی و وارداتی خوزستان بوده است.
امانی بیان کرد: حدود ۲۲.۲ میلیون تن از مجموع کالاهایی که در سال ۱۴۰۰ از خوزستان جا به جا شد مربوط به بندر امام (ره) بوده است. همچنین حدود ۱۷.۵ میلیون تن از کالاهای جابجا شده در سال ۱۴۰۰ مربوط به کالاهای اساسی بوده که نسبت به سال قبل از آن جا به جایی این کالاها حدود ۳۴ درصد رشد داشته است.
وی افزود: امسال نیز برنامه ریزی شده در صورت همزمانی ورود کالاهای اساسی و تولیدات خوزستان، ناوگان بیشتری برای خوزستان در نظر گرفته شود تا کمترین مساله در حمل کالاهای اساسی داشته باشیم.
معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به مشکلات رانندگان از قبیل گرانی لاستیک و روغن و مسائل بیمه ای، گفت: یکی از موضوعات همیشه تشویق رانندگان بوده که امسال در این خصوص این پیش بینی ها انجام شده است. همچنین برای رفع مشکلات بیمه ای رانندگان تلاش می کنیم.
انتهای پیام