سرهنگ علیمحمد رجبی در گفتوگو با ایسنا درباره پیامک ارسال شده برای برخی از افراد با موضوع شکایت پلیس راهور گفت: پیامک شکایت پلیس راهور جعلی است و اگر افراد چنین پیامکی را دریافت کردند، از باز کردن آن به خصوص وارد شدن به لینکهای داخل آن خودداری کنند.
وی ادامه داد: اخیرا در مواردی مشاهده شده که پیامکی جعلی با عنوان شکایت پلیس راهور برای برخی از رانندگان ارسال شده است که در آن از شهروندان خواسته شده تا برای پیگیری موضوع و رسیدگی به شکایت وارد یک لینک جعلی شوند. متاسفانه با ورود کاربران به این لینک احتمال آلوده شدن گوشی تلفن همراه آنان به بدافزار و سوءاستفاده از گوشی تلفن همراهشان وجود دارد. از این رو توصیه ما به شهروندان این است که در صورت دریافت چنین پیامکی توجهی به آن نکنند.
رجبی با بیان اینکه این پیامک ها از شماره های ناشناس ارسال می شود، گفت: در ادامه این پیامکها کاربران را به یک سایت مشکوک و جعلی هدایت میکنند و از آنان میخواهند که یک نرم افزار ناشناس را نصب کنند، حتی در مواردی ممکن است این نرم افزار ناخواسته روی تلفن همراه نصب شود. در ادامه سودجویان به اطلاعات موجود در تلفن همراه دسترسی میکنند و اقدام به اخاذی از کاربران یا سوءاستفاده از این اطلاعات خواهند کرد.
بیشتر بخوانید: جعل پیامک یکی از بانکها برای دریافت هدایای نوروزی
رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتا با بیان اینکه پلیس راهنمایی و رانندگی از سرشمارههای ناشناس برای مردم پیامک ارسال نمیکند، گفت: پیامک های پلیس راهور با سر شماره RAHVARNAJA معتبر است و از مردم میخواهیم که به پیامهای ارسال شده از منابع ناشناس توجه نکنند و در صورت دریافت چنین پیامکهایی حتما موضوع را به پلیس فتا اعلام کنند.
انتهای پیام