در وبیناری دانشجویی بررسی می‌شود:

فناوری و زراعت زعفران با تاکید بر یافته های علمی

انجمن علمی دانشجویی زراعت و اصلاح نباتات دانشگاه تهران، وبینار «فناوری و زراعت زعفران با تاکید بر یافته های علمی» را برگزار می کند.

به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، "تهدید و چالش در زعفران"، "نیازهای اقلیمی، آب و خاک و توصیه های علمی"، "شناخت و معارف فیزیولوژی و سیکل زندگی زعفران"، "بیرون آوردن پیاز از اراضی، انتخاب پیاز مرغوب و ضد عفونی، انبارداری و آماده سازی پیاز"، "عملیات خاک ورزی و حاصلخیزی خاک و روش های کشت زعفران"، "نیازهای آبی و زمان آبیاری زعفران"، "عملیات داشت شامل: تغذیه و محلولپاشی زعفران، سله شکنی، مبارزه با علف های هرز، آفات و بیماری ها"، "زمان برداشت گل و جدا سازی کلاله و حفظ کمیت و کیفیت"، "روش های خشک کردن و نگهداری زعفران"، "روش های تولید گلخانه ای و تلفیقی و پیشینه آن"، "شرایط و ملزومات در انبار و گلدهی"، "چاش ها و تهدیدها در تولید زعفران در شرایط کنترل شده" و "کلاس های تکمیلی استانداردهای ملی و بین المللی زعفران، تولید ارگانیک، فرآوری و نگهداری" از جمله مباحث و رفصل هایی است که در این برنامه ارائه خواهد شد.

این برنامه با ارائه دکتر عبدالله ملافیلابی ـ دانشیار گروه زیست فناوری مواد غذایی، پژوهشکده فناوری های نوین صنایع غذایی، ۲۳و ۲۴و ۲۵ اسفند ماه، ساعت ۱۶ الی ۱۸ برگزار می شود.

علاقه‌مندان می توانند برای ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر از طریق لینک https://wa.me/989378743588 اقدام کنند.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۲۲ اسفند ۱۴۰۰ / ۱۱:۰۰
  • دسته‌بندی: باشگاه دانشجویان
  • کد خبر: 1400122217296
  • خبرنگار :