یک مسئول:

امسال ۱۳ هزار تن ماهی "قزل‌آلا" در کرمانشاه تولید شد

به گفته کارشناس مسئول ماهیان سردابی اداره کل شیلات استان کرمانشاه، امسال بیش از ۱۳ هزار تن ماهی "قزل‌آلا" در استان تولید شد.

سعید بابایی در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: امسال ۱۳ هزار و ۴۶۷ تن آبزیان سردابی شامل ماهی قزل آلا در استان تولید شد که ۱۲ هزار و۲۶۷ تن آن در مزارع پرورش ماهی سردابی و ۱۲۰۰ تن دیگر در پروژه های پرورش ماهی در قفس استان تولید شده است.

 وی اضافه کرد: در استان کرمانشاه ۳۵۸ مزرعه پرورش ماهی قزل آلا و یازده باب قفس پرورش ماهی فعال است.

 کارشناس مسئول ماهیان سردابی اداره کل شیلات استان کرمانشاه با بیان اینکه امسال به دلیل خشکسالی کاهش ۱۰ درصدی تولید ماهی قزل آلا در استان داشتیم، گفت: سال گذشته ۱۵ هزار و ۴۵۰ تن ماهی قزل آلا شامل ۱۳ هزار و ۹۵۰ تن در مزارع پرورش ماهی و ۱۵۰۰ تن در پروژه های پرورش ماهی در قفس استان تولید داشتیم.

بابایی با بیان اینکه در تمامی شهرستانهای استان کرمانشاه تولید ماهی قزل آلا داریم، گفت: شهرستان دالاهو  بیشترین ماهی قزل آلا تولیدی در استان را به خود اختصاص می‌دهد.

وی در ادامه استان کرمانشاه را یکی از استان‌های پیشتاز در تولید ماهیان سردابی عنوان کرد و افزود: کرمانشاه چهارمین استان تولیدکننده ماهی قزل‌آلا در کشور است.


انتهای پیام
 

  • شنبه/ ۱۴ اسفند ۱۴۰۰ / ۱۰:۱۳
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1400121410220
  • خبرنگار : 50180