به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، "تعاریف استاندارد و کیفیت و تفاوت آن"، "فرآیند تولید و کنترل کیفیت محصولات پاستوریزه(شیر، خامه)"، "فرآیند تولید و کنترل کیفیت محصولات تخمیری (ماست، دوغ، کشک)"، "فرآیند تولید و کنترل کیفیت محصولات پودری (شیرخشک، پودر آب پنیر)"، "آزمایشات شیمیایی و میکروبی در تعیین کیفیت محصول نهایی"، "فاکتورهای مهم در تعیین کیفیت محصولات تولیدی" و "موارد مورد نظر در GMP محصولات لبنی" از جمله مباحث و سرفصل های آموزشی این دوره است.
این برنامه با تدریس دکتر شهریار دبیریان، جمعه ۲۰ اسفند ماه، ساعت ۸ الی ۱۳ برگزار می شود.
علاقه مندان می توانند جهت ثبت نام به لینک https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc8_rY4wlKO_uanbg27i79GxX1vkNEdzdwbIjfIAOmTi0BbLw/viewform?usp=sf_link مراجعه کنند.
انتهای پیام