/پیگیری پروژه/

سرعت احداث پل ابراهیم‌آباد کند است

لرستان و سیل دو سال گذشته با هم پیوندی ناگسستنی داشتند به‌طوریکه ره‌اورد آن برای مردم چیزی جز تخریب نبوده و این بار قرعه این تخریب به نام پل ابراهیم‌آباد زده شد که پس از گذشت دو سال از احداث آن هنوز به انجام نرسیده است.

پل ابراهیم‌آباد معمولان در جریان سیل دو سال گذشته در پلدختر تخریب شد و متاسفانه تاکنون به انجام نرسیده است، اهالی این روستا قبل از داشتن این پل برای عبور از رودخانه چاره‌ای جزء استفاده از "گرگر" و تن دادن به دلهره قطع انگشت نداشتند و متاسفانه سیل ویرانگر و تخریب پل مشکلات عدیده‌ای را برای اهالی روستای ابراهیم‌آباد به وجود آورده است.

با اجرای پل ابراهیم‌آباد مشکل روستاییان شهر معمولان حل می‌شود 

در این خصوص نادیا امرایی، معاون فرماندار پلدختر درباره پل ابراهیم‌آباد معمولان  شهریورماه گذشته در مصاحبه با ایسنا گفته بود: اولین سری از قطعات آن از ماشین‌سازی اراک به محل پروژه منتقل و طی بازدیدی که انجام شده عوامل پیمانکار در حال کار هستند و اگر مشکل خاصی پیش نیاید عرشه تا سه ماه آینده نصب خواهد شد.

وی بیان کرد: دستگاه اجرایی پل ابراهیم‌آباد معمولان اداره‌کل راه و شهرسازی استان است.

امرایی یادآور شد: از نظر بحث گسترش شهر معمولان از هر سه جناح به کوه وصل شده و راه ارتباط روستاهای منطقه آمیران کوشکی به شهر معمولان است که در حال حاضر ارتباط ناپایداری دارند و مدام جاده دسترسی دستخوش تخریب است که در صورت اجرای این پل هم مشکل روستاییان و بحث گسترش شهر معمولان حل می‌شود.

در نظر گرفتن اعتباری برای تکمیل پل ابراهیم‌آباد معمولان

در این خصوص احمدرضا دالوند، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری لرستان، به ایسنا گفت: به طور جدی پیگیر تکمیل پل ابراهیم‌آباد معمولان هستیم.

وی افزود: پروژه پل ابراهیم‌آباد فعال است اما بخاطر مشکلات اعتباری سرعت انجام آن کند است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری لرستان تاکید کرد: در جلسه گذشته مقداری منابع اعتباری برای آن در نظر گرفتیم تا سرعت بیشتری پیدا کند و تکمیل و به بهره‌برداری برسد.

پل ابراهیم‌آباد معمولان راه دسترسی هشت روستاست

در این خصوص سید حمدرضا کاظمی، نماینده مردم پلدختر و معمولان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه پل ابراهیم‌آباد معمولان راه دسترسی هشت روستاست، گفته بود: پیمانکار در حال کار بوده اما باید قبل از لاشه پل پایه‌های آن زده شود و به این کار سرعت دهند.

وی عنوان کرد: پلی که در لرستان ساخته می‌شود باید با دبی آب بالای شش میلیارد مترمکعب در نظر گرفته شود و علاوه بر سرعت کار نیز باید بر کیفیت هم افزوده شود.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۱۱ اسفند ۱۴۰۰ / ۰۰:۴۰
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1400121108071
  • خبرنگار : 50177