دکتر منوچهر ریاحی در نشست علمی و تخصصی بررسی تطبیق نظام مدیریت شهری بجنورد که ۹ اسفندماه در سالن همایش شورای اسلامی شهر بجنورد برگزار شد، اظهارکرد: با ایجاد سمن های محلی و رقابتی شدن فعالیت های آن ها، کمک های ارزنده ای به شهرداری ارائه خواهد شد.
وی با اشاره به دستور کار ۲۱ که در سال ۱۹۹۲ با حضور نمایندگان کشورها فصل الخطاب محیط زیستی شد، افزود: دستور کار ۲۱ دارای ۴۰ فصل است که در آن اقداماتی که باید برای کوه، دشت، زباله، دریا، کشاورزی و... انجام شود، اعلام شده است.
دکتر ریاحی تاکیدکرد: اگر به دستور کار ۲۱ توجه جدی شود، می توان مدیریت شهری را به خوبی انجام داد.
وی به روش های کاهش تولید پسماند نیز اشاره کرد و گفت: می توان با تعمیر وسایل قدیمی، خرید برخی از کالاهای دست دوم و پرهیز از خرید کالاهای غیرضروری، تولید پسماند را کاهش داد.
دکتر ریاحی در ارتباط با راه های درآمدزایی در شهرداری ها نیز گفت: ایجاد پارکینگ محله، ایجاد سرقفلی ها، بازیافت زمین و ایجاد پارک اکولوژی از جمله روش هایی هستند که کمک به درآمدزایی شهرداری ها می کند.
وی در ادامه بیان کرد: پیشنهاد می شود در شهر بجنورد مرکز توسعه مدیریت پایدار محلی و مرکز اکولوژی انسانی ایجاد شود.
جواد حمیدی شهردار بجنورد نیز در ادامه این جلسه از اجرای برنامه تفکیک زباله از مبدا و اقتصادی کردن انجام این برنامه خبر داد و گفت: برای اجرای این طرح مناقصه برگزار و برنده آن مشخص شده است.
وی با بیان اینکه این طرح تا پایان سال اجرایی می شود، افزود: قرار بر این است کانکس هایی در قسمت های مختلف شهر جانمایی شود تا در امر تفکیک زباله فعالیت داشته باشند.
انتهای پیام