به گزارش ایسنا نورالله مرادی با اشاره به اهمیت کشف گروههای مرجع جدید برای ایجاد ارتباط با محیط زیست خاطرنشان کرد: تبیین اندیشههای محیط زیستی از طریق استفاده از پتانسیل تماشاگران فوتبال باید مورد توجه قرار گیرد. در همه جای دنیا رفتار محیط زیستی تبلیغ میشود و باشگاهها روی این مقوله کار کنند. هر تشکل، نهاد و سازمان همانطور که مشاور فرهنگی سیاسی دارد باید مشاور محیط زیستی نیز داشته باشد.
وی با توجه به پتانسیل کانون مربیان فوتبال ایران با ۳۸ هزار عضو گفت: تربیت شاگردان با رفتار محیط زیستی میتواند به بسط گفتمان محیط زیستی کمک کند. مربیان میتوانند در هر فرصتی که به دست میآورند، یک نکته محیط زیستی به شاگردان خود گوشزد کنند.
معاون آموزش و مشارکتهای مردمی سازمان حفاظت محیط زیست افزود: یکی از مشوقها تشویق شاگردانی است که استانداردهای محیط زیستی را رعایت میکنند همچنین استفاده از پتانسیل و دانش بومی هر استان نیز لازم است. در هر استانی دانش بومی وجود دارد و باید از آن بهره برده شود.
مرادی در پایان با اشاره به پیوند بیسابقه فوتبال و محیط زیست اظهار کرد: اتفاقی که امروز افتاده و این پیوند میان فوتبال و محیط زیست، اتفاقی نادر در سطح دنیاست همچنین انتخاب نمادی مانند عقاب طلایی نشان از خوش ذوقی است چرا که این گونه، گونهای خاص است.
انتهای پیام