این نشست که با حضور تعدادی از اساتید و دانشجویان بهصورت مجازی و حضوری برگزار شد، در ابتدا علی رحیمی، دبیر علمی و اجرایی سمپوزیوم به چالشها و تغییرات اقلیمی، افزایش جمعیت، توسعهی شهری و تاثیر آن بر تغییرات اکوسیستمهای شهری پرداخت و بر لزوم مدیریت آن و استفاده از تجارب جهانی در این زمینه تاکید کرد.
پرفسور یورگن بروست، استاد دانشگاه سالزبورگ در ادامه نشست به بیان مطالبی درخصوص نقش درختان در فضاهای شهری و اثر آن در کنترل اکوسیستمهای شهری، نمونه تجربیات موفق در شهرهای مختلف جهان و براساس اقلیمهای متفاوت، نقش درختان در پاکسازی آلودگیهای ناشی از صنایع و خودروها، فراهم کردن امکان زیست سالم برای مردم، نقش درختان در تنوع زیستی شهرها و امکان زیست سایر گونههای جانوری در شهرها، ارائه مدلهای متفاوت کاشت، تبیین نگرشهای مختلف مسئولین و شهروندان در مورد مسئله و سایر موارد مرتبط پرداخت.
سخنران بعدی سمپوزیوم، پرفسور یوجا، استاد دانشگاه بخارست رومانی بود که به ارائهی مطالبی در خصوص تغییرات در طبیعت شهری، توسعهی شهری و تخریب محل زیست حیوانات، محدودیت مکان زندگی حیوانات و وارد شدن حیوانات وحشی به شهر و اثر آن بر زندگی شهروندان و نحوهی تامین امنیت هر دو گروه، همزیستی انسان با حیوانات در شهرها و سایرموارد مرتبط بیان کرد.
در حاشیه این سمپوزیوم بازدید علمی از پارک اوتیسم تبریز و پارک ائل گلی تبریز با حضور دانشجویان جهت بررسی نقش پارکها در مدیریت اکوسیستمهای شهری صورت گرفت.
به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی دانشگاه تبریز، این سمپوزیوم سومین نشست در قالب برنامه همکاری بین المللی دانشگاه تبریز با دانشگاه های خارجی از سال ۱۳۹۸ میباشد.
انتهای پیام