سردار محمد پاکپور، امروز(چهارشنبه، ۴ اسفند) در مراسم افتتاح بیمارستان تخصصی حاد تنفسی شهید آیتالله صدوقی اصفهان، اظهار کرد: سال ۱۳۸۸ با تحویل گرفتن بحث امنیت جنوب شرق توسط نیروی زمینی سپاه، مشاهده شد برخی مشکلات در زمینه بهداشتی در منطقه وجود دارد و با استفاده از برخی زیرساختهای سپاه به مردم ارائه خدمت شد.
وی افزود: مرداد ۱۳۸۸ چادرهایی برای ارائه خدمات بهداشتی احداث شد و این روند سال به سال ارتقا پیدا کرد و کیفیت خدمات افزایش یافت و تجربه ارزشمندی برای سپاه حاصل و در سیستان و بلوچستان سه میلیون نفر خدمات در قالب بیمارستانهای صحرایی در انواع خدمات بهداشتی و درمانی به مردم ارائه شد.
به گزارش ایسنا، فرمانده نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، اظهار کرد: سال اول اتاق عمل نبود، ولی امروز این توانایی وجود دارد که در کوتاهترین مدت یک بیمارستان صحرایی در هر جای ایران احداث شود.
پاکپور افزود: پس از زلزله سرپل ذهاب، ظرف مدت سه روز سه بیمارستان در سر پل ذهاب ایجاد شد و با وجود اینکه بالگردهای نیروی زمینی سپاه آماده انتقال بیماران به شهر بودند، ولی با راهاندازی این بیمارستانها دیگر احتیاجی به انتقال بیمار به بیمارستانها نبود.
وی خاطرنشان کرد: با شیوع کرونا بهداری نیروی زمینی با قدرت وارد شد و خدمات و امکانات امروز محصول اتاقهای فکر بهداری است که با رصد چالشها، امکانات ویژه برای شرایط بحرانی تدارک دیده شد.
پاکپور به راهاندازی بیمارستان با ۲۵۰ تخت ویژه بیماران حاد تنفسی در اصفهان اشاره و اضافه کرد: همانگونه که در عملیاتهای نظامی لایههای ارتباطی دارای اهمیت است. در این بیمارستانها لایههای مختلف برای انرژی برق یک ضرورت است و در این بیمارستان برق از ۲ نقطه شهر تأمین و همچنین ژنراتورهای دستگاههای مختلف پیشبینی شده و در نهایت یک ژنراتور بزرگ دیگر برای تمام دستگاهها بهعنوان لایه سوم در نظر گرفته شده است.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی سپاه صاحب الزمان(عج) استان اصفهان، فرمانده نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، گفت: امروز ۸۰۰ تخت ویژه در مجموعه بهداری نیروی زمینی سپاه برای کرونا در سطح کشور در نظر گرفته شد که ظرفیتی بینظیر است و امکان خدماترسانی به مردم را ارتقا میدهد.
وی تصریح کرد: این بیمارستانها میتواند ظرفیتی ایجاد کند تا حتی در زمانهایی که موج کرونایی وجود ندارد، زمینه درمان بیماران کرونایی در این مراکز بهعنوان یک مرکز تخصصی فراهم شود.
پاکپور افزود: آمادگی در سطح بهداری نیرو برای هر شرایطی فراهم شده است و تمام بیمارستانهای نیروی زمینی یک پشتوانه دیگری از جمله بیمارستانهای سیار تخصصی دارند که امکان خدماترسانی به مناطق محروم را نیز فراهم کرده است.
همچنین فاز تکمیلی بیمارستان سیار تخصصی ویژه بیماران حاد تنفسی شهید صدوقی نیروی زمینی سپاه در اصفهان با ظرفیت ۱۵۰ تخت در محل سپاهانشهر اصفهان افتتاح شد. پیش از این فاز اول این بیمارستان با ظرفیت ۱۰۰ تخت آماده شده بود و با اضافه شدن ۱۵۰ تخت دیگر مجموع تختهای این بیمارستان به ۲۵۰ تخت رسید.
پاکپور در این باره گفت: در کل کشور ۶ یا ۷ بیمارستان سیار خاص حاد تنفسی داریم که در پشتیبانی بیمارستانهای ما هستند و هرکجا نیاز باشد ما اینها را فعال میکنیم و هرجا که وزارت بهداشت درخواست کند، در کوتاهترین زمان مستقر میشوند و پذیرش بیمار میکنند.
انتهای پیام