به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری یونهاپ، نظرسنجی صورت گرفته توسط اندیشکده "شورای شیکاگو در امور جهانی" نشان داد، هنگامی که از شرکتکنندگان درخواست شد تا بین این دو گزینه یکی را انتخاب کنند، اکثریت قریب به اتفاق آنها موافق این بودند که کره جنوبی تسلیحات خودش را تولید کند.
این اندیشکده در گزارشی گفت: هنگامی که موضوع به تسلیحات اتمی در کره جنوبی میرسد، دو گزینه سیاست اصلی وجود دارد؛ استقرار تسلیحات اتمی آمریکا یا یک برنامه تسلیحات اتمی مستقل کره جنوبی.
در ادامه این گزارش آمده است: نظرسنجیهای قبلی بین این گزینهها تفاوتی قائل نشده است اما آنطور که تحقیقات ما نشان میدهد مردم کره جنوبی بین این دو گزینه یکی را بیشتر ترجیه میدهند.
براساس این گزارش، ۷۱ درصد از شرکتکنندگان در این نظرسنجی موافقند که کره جنوبی تسلیحات اتمی خودش را تولید کند، در حالی که ۵۶ درصد از استقرار تسلیحات اتمی امریکا در کره جنوبی حمایت میکنند.
این نظرسنجی از اول تا چهارم دسامبر انجام شد و در آن ۱۵۰۰ فرد بزرگسال کره جنوبی شرکت داشتند.
هنگامی که از شرکتکنندگان در این نظرسنجی خواسته شد تا بین این دو گزینه یکی را انتخاب کنند، ۶۷ درصد گفتند که زرادخانه اتمی بومی کره جنوبی را به تسلیحات آمریکایی ترجیه میدهند. تنها ۹ درصد تسلیحات اتمی آمریکایی را به زرادخانه مستقل کره جنوبی ترجیه دادند.
آمریکا در سال ۱۹۹۱ میلادی تمامی تسلیحات اتمی خود را از کره جنوبی خارج کرد اما سئول با تکیه به چتر اتمی آمریکا که بهترین ضامن برای یک کشور متحد غیراتمی است، ادامه داده است.
در این گزارش آمده است: همزمان با اینکه زرادخانه اتمی کره شمالی در دهههای اخیر توسعه و ارتقا یافته است، اهمیت ضمانت اتمی آمریکا در بحث امنیت کره جنوبی بیشتر شده است.
در این گزارش آمده است: چنین حمایت عمومی وسیعی از دستیابی کره جنوبی به تسلیحات اتمی ظاهرا از تهدیدات کره شمالی نشات گرفته است.
هنگامی که از شرکتکنندگان سوال پرسیده شد که کدام کشور در حال حاضر بزرگترین تهدید برای امنیت ملی کره جنوبی محسوب میشود، ۴۶ درصد گفتند کر شمالی در حالی که ۳۳ درصد گفتند چین.
با این حال، هنگامی که از آنها پرسیدند در ۱۰ سال آینده کدام کشور بزرگترین تهدید برای کره جنوبی خواهد بود، ۵۶ درصد گفتند چین، در حالی که تنها ۲۲ درصد از کره شمالی نام بردند.
انتهای پیام