کرمانشاه رتبه دوم سطح زیر کشت "جو" در کشور را دارد

به گفته معاون مدیریت زراعت سازمان جهاد کشاورز استان کرمانشاه، کرمانشاه رتبه دوم سطح زیر کشت "جو" را در کشور دارد.

 مجتبی حاتمی در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه در سال زراعی جاری 162 هزار و 128 هکتار از مزارع استان زیر کشت جو رفته، گفت: 149 هزار و 756 هکتار از این سطح به کشت جو دیم و مابقی به کشت جو آبی اختصاص دارد.

حاتمی با اشاره به جایگاه قابل قبول استان کرمانشاه از حیث سطح زیر کشت و تولید جو در کشور، افزود: این استان رتبه دوم سطح زیر کشت جو و رتبه چهارم تولید جو را در کشور دارد.

معاون مدیریت زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با بیان اینکه در همه شهرستان‌های کرمانشاه کشت جو انجام می‌شود، گفت: بیشترین کشت جو را در شهرستان های معتدل و سرد استان داریم.

وی اشاره ای هم به وضعیت مزارع جو استان در شرایط کنونی داشت و گفت: با توجه به کاهش میزان بارندگی‌های پاییزه استان انتظار می رود کشاورزان افت 10 درصدی تولید جو را در مقایسه با سنوات نرمال تجربه کنند.

حاتمی برآورد کرد: در سال زراعی جاری در نهایت شاهد تولید 200 هزار تن محصول جو در اراضی استان باشیم، هرچند در صورت بهبود شرایط استان از حیث میزان و پراکنش بارندگی در ادامه سال زراعی احتمال افزایش این رقم دور از انتظار نیست.

حاتمی با بیان اینکه جو به صورت پاییزه در استان کشت می شود، گفت: برداشت جو در استان در اواخر خرداد سال آینده انجام خواهد شد.


 انتهای پیام
 

  • پنجشنبه/ ۲۸ بهمن ۱۴۰۰ / ۰۹:۳۹
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1400112821510
  • خبرنگار : 50180