منصور امیریان چهارشنبه ۲۰ بهمن در گفتوگو با خبرنگاران با بیان اینکه این محصول با رعایت استاندارهای صادراتی تولید شده است، اظهار کرد: کاهوی تولیدی به کشور قطر و سایرکشورهای حاشیه خلیج فارس صادر میشود.
معاون سازمان جهاد کشاورزی فارس با بیان اینکه کاهو با توجه به دما و شرایط آب و هوایی باید به مدت ۸۵ تا۹۰روز پس از کاشت در مزرعه باقی بماند تا به وزن مناسب برسد، عنوان کرد: محصول تولیدی در این گلخانه به صورت نشایی کشت شده است و پس از ۷۵ روز به مرحله برداشت رسیده است.
امیریان با اشاره تنوع بخشی در تولیدات گلخانهای و شرایط بسیار مناسبی که کشت کاهو پیچ در شرایط گلخانه دارد، تصریح کرد: این محصول قابل رقابت با سایر محصولات گلخانهای است و بازده اقتصادی بسیار خوبی نیز دارد.
او بیان کرد: مقاومت کاهو نسبت به سرما و تغییرات دمایی بسیار بالا بوده و مناسب کشت در فصول پائیز و زمستان است و می توان این محصول را یک محصول استراتژیک و صادراتی قلمداد کرد.
به گزارش ایسنا، کاهو منبع خوبی از ویتامینهای A ،Kو پتاسیم است که برگهای سبز تیره بیشترین ویتامین A را در خود جای دادهاند، همچنین مقادیر زیادی فیبر غذایی پروتئین و مقدار ناچیزی چربی دارد.
انتهای پیام