به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آناتولی، سازمان بینالمللی مهاجرت (IOM)، از نهادهای مسئول حوزه مهاجرت که وابسته به سازمان ملل است، برای کمک به بیش از ۳.۶ میلیون نفر از مردم آسیب دیده از بحران و تقویت انعطاف پذیری و بهبود جوامع به این پول نیاز دارد.
اوگوچی دانیلز، معاون مدیرکل عملیات در سازمان بینالمللی مهاجرت گفت: بحران جاری در افغانستان نیازهای انسانی را تشدید کرده و ریسکهای جابجایی را هم در داخل کشور و هم از طریق مرزها به کشورهای منطقه افزایش میدهد.
برنامه بازنگری شده اقدام جامع سازمان بینالمللی مهاجرت برای افغانستان و کشورهای همسایه میگوید که این برنامه بر دانش کارشناسان خود برای پاسخ به بحرانهای حوزه مهاجرت و آوارگی استوار است.
دانیلز خاطرنشان کرد: نزدیک به شش ماه پس از تحولات سیاسی اوت ۲۰۲۱ و گذار سیاسی ناشی از آن، بیش از نیمی از جمعیت افغانستان اکنون به کمکهای بشردوستانه نیاز دارند که در مقام مقایسه ۳۰ درصد بیشتر از سال گذشته میلادی است.
او خاطرنشان کرد که افغانستان با ریسک واقعی فروپاشی سیستمیک و فاجعه انسانی مواجه است "زیرا تقریباً همه افغانها اکنون غرق در فقر هستند."
هنگامی که سازمان بینالمللی مهاجرات طرح خود برای افغانستان و کشورهای همسایه با آن را در سپتامبر ۲۰۲۱ آغاز کرد، گفت که امواج شوک سیاسی، اجتماعی و اقتصادی در افغانستان در سراسر این کشور و منطقه طنین انداز شدهاند. در نتیجه این روند، بیش از ۷۰۰,۰۰۰ افغان در سال ۲۰۲۱ آواره شدند و تا اواسط اوت ۲۰۲۱ مجموع تعداد آوارگان در این کشور به ۵.۵ میلیون نفر رسید.
سازمان بینالمللی مهاجرت بیان داشت: افغانها، به ویژه زنان و دختران، با آسیب پذیریها و خطرات حفاظتی فزایندهای روبرو هستند.
انتهای پیام