محمد حسین فرهنگی روز شنبه، ۱۶ بهمن ماه، در نخستین همایش از سلسله همایشهای «همیاری نخبگان مردم، نهادهای انقلابی و دولت سیزدهم در گام دوم انقلاب» که در تبریز برگزار شد، اظهار کرد: با نگاهی به تاریخ انقلابهای دنیا میتوان دید که انقلابها همواره با گذشت زمان دچار گسستهای بین نسلی شده و گاه به ارتجاع و گاه به تهدید اهداف اصلی انقلاب منتهی شده است.
وی با بیان اینکه انقلاب اسلامی، جزو انسانی ترین و کم هزینه ترین انقلابها محسوب میشود، افزود: این رویداد نه تنها در غرب آسیا بلکه در سطح جهان گسترش یافت و جغرافیای سیاسی دنیا را تحت تاثیر قرار داد اما با این حال این انقلاب نیز از خطر گسست بین نسلی در امان نیست.
وی ادامه داد: نقش دشمنان در تسریع و تشدید این خطر نیز قابل توجه است و اقداماتی چون تحمیل جنگ، ترورهای گسترده، ناامنی و فشارهای اقتصادی و تحریم هرکدام فشارهای ناجوانمردانهای است که کشور را در حوزههای مختلف قابل توجه قرار داده است.
فرهنگی گفت: یکی از خطرهایی که منجر به گسستهای بین نسلی انقلاب میشود، ناآگاهی نسل جدید از جریان انقلاب و عدم توجه به فشارهای دوران استبداد شاهنشاهی بر روی مردم است.
وی همچنین افزود: اگر این تهدیدات و گسستها را شناسایی و رفع نکنیم، بستری برای تشدید آسیبها و خدشه به بدنه انقلاب اسلامی ایجاد خواهد شد.
وی در خاتمه با اشاره به اهداف برگزاری همایش امروز، گفت: برگزاری چنین نشستهایی در راستای آگاه سازی جوانان مفید است اما باید به فلسفه اصلی موضوعات توجه شود و از نگاه سطحی به عمیق و واقع بینانه برسیم.
به گزارش ایسنا، در پایان این همایش سه مقاله ارائه شده توسط سرهنگ محسن محمودی رئیس پلیس فتای آذربایجان شرقی، عباس رنجبر شهردار کلانشهر تبریز و علی اصغر عباسزاده مدیرکل امور اقتصاد و دارایی آذربایجان شرقی بهعنوان مقالات برتر این همایش معرفی شدند.